728x90 AdSpace

  • Latest News

    EVLİ VE ÖFKELİ ESRA (BİRCE AKALAY) KİMDİR - BİRCE AKALAY KİMDİR BİYOGRAFİ RESİMLERİ

    evli-ve-ofkeli-esra-birce-akalay-kimdir
    EVLİ VE ÖFKELİ DİZİSİ ESRA KİMDİR

    Atv'nin yeni dizisi olan Evli ve Öfkeli izleyici ile buluşuyor. Başrollerinde Birce Akalay, Ayça Erturan, Ebru Cündüveyoğlu, Yıldız Çağrı Atiksoy, Sarp Akkaya gibi oyuncuların yanı sıra Evli ve Öfkeli dizi oyuncuları arasında Burak Sevinç Kemal Pekser, Serkan Altunorak, Elif Atakan, Gamze Topuz gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır. Romantik komedi dizisi olan Evli ve Öfkeli eşleri tarafından terk edilen 4 genç kadının hayatlarını anlatacaktır. Hem konusu ve oyuncu kadrosu ile de beğeni toplayan Evli ve Öfkeli dizisinde sevlen oyuncuların başında Birce Akalay isimli oyuncu gelmektedir. Birce Akalay dizide Esra karakterini canlandırmaktadır. Peki Birce Akalay kimdir kaç yaşında tüm bilgiler yazımızın devamındadır.

    EVLİ VE ÖFKELİ OYUNCULARI>>

    Evli ve Öfkeli Dizisi Esra Karakteri Kimdir?

    Birce Akalay Kimdir

    Evli ve Öfkeli dizisinde Esra karakterini canlandıran Birce Akalay 19 Haziran 1984 yılında İstanbul da doğmuştur. Pera Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro bölümünde lise eğitimini tamamladı. Aynı yıl girdiği İstanbul Üniversitesi Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji Bölümündeki eğitimini tamamlamadı fakat Haliç Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümünden mezun oldu. 2004 Türkiye Güzelik yarışmasında üçüncü olduktan sonra Avrupa Güzellik yarışmasın'da Türkiye'yi temsil etti ve yarı finale çıktı. 2004-2007 yılları arasında Star TV ve TV8'de spor spikerliğinin yanı sıra Şampiyonlar Ligi Özel ve 8.Etap gibi programları da hazırlayıp sunmuştur. 2007 yapımı olan Kader ve yine 2007 yapımı Senin Uğruna dizisinde başkarakterleri canlandırmıştır.

    Bunların yanı sıra oyuncu 2008'de vizyona giren Son Ders ve 2009 Ekim aynında vizyona giren Nefes filmlerinde rol almıştır. 2009 yılında TRT1'de ekrana gelen Alayına İsyan isimli dizinde de Sevtap rolü ile karşımıza çıkan Birce Akalay 2009'un Eylül ayında Sizi Seviyorum isimli sinema filminde başrolleri paylaşmıştır. Murat Ünalmış'la 2011 yılının Mayıs ayında dünya evine girmiştir. 2012 yılında ise 1,5 yıllık evlilikten sonra boşanmışlardır. Son olarak Kanal D'de yayınlanan "Küçük Ağa" dizinde Sinem karakterini canlandırmıştır. Küçük Ağa dizisinde başrolü paylaştığı Sarp Levendoğlu ile 1 Ağustos 2014 tarihinde evlendi.

    Birce Akalay Yer Aldığı Diziler
    2007 – Senin Uğruna (dizi)
    2007 – Kader (dizi)
    2008 – Asi (dizi)
    2008 – Son Ders (sinema filmi)
    2009 – Sizi Seviyorum (sinema filmi)
    2009 – Kış Masalı ()
    2009 – Nefes: Vatan Sağolsun (sinema filmi)
    2009 – Alayına İsyan (dizi)
    2010 – Yer Gök Aşk (dizi)
    2013 – Ben Onu Çok Sevdim (dizi)
    2013 – Böyle Bitmesin(dizi)
    2014 – Küçük Ağa (dizi)

    evli ve öfkeli esra kimdir, evli ve öfkeli esra kaç yaşında, evli ve öfkeli esra gerçek adı, evli ve öfkeli esra resimleri, evli ve öfkeli dizisi esra karakteri, evli ve öfkeli oyuncuları, evli ve öfkeli esra boyu kilosu kaç, birce akalay kimdir, birce akalay kaç yaşında, birce akalay biyografi, birce akalay resimleri, birce akalay boyu kilosu yaşı kaç,

      
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: EVLİ VE ÖFKELİ ESRA (BİRCE AKALAY) KİMDİR - BİRCE AKALAY KİMDİR BİYOGRAFİ RESİMLERİ Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top