728x90 AdSpace

  • Latest News

    Kara Ekmek Selin Kimdir? Gerçek Adı Ne?

    ATV'nin yeni dizisi Kara Ekmek ilk bölümünden itibaren büyük ilgi topluyor. Özellikle Özelm Yılmaz sergilediği muhteşem performansla izleyenleri kendine hayran bırakıyor. Kara Ekmek dizisinde Selin karakterini canlandıran güzel oyuncu sergilediği performansla daha çok konuşulacağa benziyor.

    Kara Ekmek Selin Kimdir? Gerçek Adı Ne?


    Kara Ekmek dizisinde Selin karakterinin güzel oyuncu Özlem Yılmaz canlandırıyor. Asıl adı Asiye'dir. Kendisini terk eden sevgilisini bıçaklayan Asiye polisten kaçmaktadır. Yolda rastladığı Selin ve Çetin'in arabasına biner. Çetin, Selin'le tartışırken kazayla onu uçurumdan aşağı iter. O anları telefonla kaydeden Asiye, yüzü parçalanan Selin'le yer değiştirmeye karar verir. Çantasını ölen Selin'in yanına bırakarak onun yerine geçer. Çetin'i de polise gitmekle tehdit ederek sevgili oyunu oynamaya ikna eder. Asiye artık yaşamına Selin olarak devem edecektir.

    Özlem Yılmaz Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?

    1986 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Özlem Yılmaz özel bir tiyatronun Actor Studio bölümünden mezun oldu. Güzel oyuncu Özlem Yılmaz daha önce bir çok önemli dizide rol aldı. Son olarak Fox TV'de yayınlanan Emanet dizisinde rol alan genç oyuncu başarılı bir performans sergilemesine rağmen dizi kısa sürede yayından kaldırılmıştı. Uzun soluklu dizilerde de rol alan Özlem Yılmaz, Kaçak dizisindeki Nurgül karakteri ve Unutulmaz dizisindeki Eda karakteri ile izleyicilerin gönlünde taht kurmuştur. Özlem Yılmaz, Kara Ekmek dizisinin ilk bölümlerinden itibaren muhteşem performans sergiledi.

    Etiketler: Kara Ekmek Selin Kimdir? Kara Ekmek Selin Gerçek Adı Ne? Kara Ekmek Selin Gerçek İsmi , Kara Ekmek Dizisi Selin, Özlem Yılmaz Kimdir?  Özlem Yılmaz Biyografisi, Özlem Yılmaz instagram Fotografları , Özlem Yılmaz Dizileri, Özlem Yılmaz Kaç Yaşında? Özlem Yılmaz Fotoğrafları, Özlem Yılmaz Resimleri, Özlem Yılmaz Kara Ekmek  Dizisi, Özlem Yılmaz, Özlem Yılmazın Doğum Günü,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Kara Ekmek Selin Kimdir? Gerçek Adı Ne? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top