728x90 AdSpace

  • Latest News

    Survivor Serenay Aktaş Kimdir? - Survivor All Star 2015

    Televizyon ekranlarının fenomen yarışmalarından biri haline gelen Survivor bu sezon en özel programı ile izleyicinin karşısına çıkıyor. Geçmiş Survivor sezonlarında yarışan en göze çarpan ve en başarılı yarışmacıların katılacağı Survivor All Star birçok aksiyona, heyecana ve bilinmeze açık durumda. Herkesin merak ile beklediği Survivor All Star 22 Şubat tarihinde yayına girecek ve Pascal Nouma, Nihat Doğan, Turabi, Merve Oflaz, Doğukan Manço, Serenay Aktaş, Hilmi Cem gibi isimlerin mücadelesine şahitlik yapacak. Özellikle Pascal Nouma ve Nihat Doğan’ın geçmiş dönem Survivor’daki kavgalarının bu sezona nasıl yansıyacağı herkes tarafından merak ediliyor. Bu sayılan müthiş yarışmacılar Dominik Cumhuriyeti’nde birbirleri ile yaklaşık 3 aylık bir mücadeleye girecekler.

    Survivor Serenay Aktaş Kimdir?

    Survivor All Star’da yarışacak yarışmanın güzel isimlerinden Serenay Aktaş’ı biraz yakından tanımak gerekirse; Serenay Aktaş 1993 senesinde İstanbul’da dünyaya geldi. Türkiye’nin en iyi kadın futbolcularından biri olan Serenay Aktaş Survivor All Star kadrosuna seçilmeden önce Beşiktaş’a transfer olmuştu. Serenay Aktaş futbolculuk dışında oyunculuk ve modellikte yapmakta. Oyunculuk alanında ilk olarak Kanıt dizisi ile boy gösteren Serenay Aktaş daha sonra Türk Malı, Arka Sıradakiler, Yahşi Cazibe, Muhteşem Yüzyıl ve Kaçak Gelinler gibi dizilerde boy gösterdi. 2014’te Survivor Ünlüler-Gönüllüler’e katılan ve 91 gün ünlüler adasında kalmayı başaran Serenay sonrasında Figüran isimli sinema filminde başrol oynadı.

    Survivor All Star Hangi Kanalda, Ne Zaman Başlaycak?

    Serenay Aktaş’ın da yarışacağı Survivor All Star’ın 22 Şubat tarihinden itibaren ekranlara geleceği TV 8 kanalı bilindiği üzere Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu bir kanaldır. Başarılı televizyoncu son bir yıldır yaptığı atılımlar ile TV 8’i çok önemli bir noktaya doğru taşımaktadır. O ses Türkiye, Yetenek Sizsiniz Türkiye, Ütopya, Survivor gibi yarışmalar ile izleyiciyi TV 8 ekranlarına kilitleyen Acun Ilıcalı kanalında yayınlattığı Hülya Avşar’ın programı ve 3 Adam gibi programlar ile de TV 8’i zirveye doğru taşımaktadır. Survivor All Star ile izleyiciyi ekranlara kilitleyecek olan TV 8’de önümüzdeki dönemlerde de birçok reyting canavarı programın yer alması bekleniyor. Program gününde programı TV8 Canlı izle'ye tıklayıp izleyebilirsiniz.

    Etiketler: Survivor Serenay Aktaş Kimdir, Survivor Serenay Boyu Yaşı Kilosu, Survivor Serenay Aktaş Oynadığı Dizi Filmler, Survivor Serenay Aktaş Biyografi, Serenay Aktaş Fotoğrafları, Serenay Aktaş Facebook Twitter Instagram Hesabı, Survivor All Star Yarışmacıları 2015
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Survivor Serenay Aktaş Kimdir? - Survivor All Star 2015 Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top