728x90 AdSpace

  • Latest News

    Paramparça Keriman Kimdir - Nursel Köse Kimdir - Keriman Kimdir Nerelidir


    PARAMPARÇA DİZİSİ KERİMAN KİMDİR

    Ekranların dizi kuşağında başarı yakalayan dizilerinden olan Paramparça dizisi seyirci tarafından büyük ilgi görmeye devam ediyor.

    Bir çok dizinin ekrandan kaldırıldığı bir dönemde ve her kanalda birden fazla yeni dizinin başladığı son sezonda Paramparça dizisi ayakta kalmayı başardı.

    Gerek konusu gerekse oyuncu kadrosu ile yeni başlayan diziler arasından sıyrılıp kendini gösterdi.

    Paramparça dizisi oyuncu kadrosunda ise birbirinden deneyimli ve başarılı isimler yer alıyor. Hali hazırda seyirci kitlesi bulunan Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay dizinin başrollerini paylaşıyor.

    Paramparça dizisinde yer alan diğer başarılı isimler ise ; Ebru Özkan (Dilara), Nursel Köse (Keriman), Alina Boz (Hazal), Leyla Tanlar (Cansu), Cemal Hünal (Alper), Tolga Tekin (Özkan), Güneş Emir (Solmaz), Burak Tozkoparan (Ozan), Cihan Canova (Rahmi), Elvin Aydoğdu (Derya), Aslıhan Kapanşahin (Şeyda)

    Dizide Keriman rolünü canlandıran ve doğal halleri ile usta bir oyunculuk sergileyen Nursel Köse yani Keriman seyirci tarafından takdir edilen isimler arasında yer alıyor.


    NURSEL KÖSE ( KERİMAN ) KİMDİR 

    Nuserl Köse Doğum Tarihi : 1970

    Nuserl Köse Yaşı : 45

    Nuserl Köse Doğum Yeri : Malatya

    Nuserl Köse Boy : 1,76 Cm

    Parampaça dizisinde Keriman karakteri ile seyirci tarafından tam not alan usta oyuncu Nursel Köse 1970 Malatya doğumludur. Eğitimini yurt dışında tamamlamıştır.

    Bir çok dizi ve filmde rol alan Nursel Köse 2009 yılında yayınlanan Kış Masalı adlı dizide Dilber karakteri ile  büyük bir çıkış yaparak adını net bir şekilde duyurmuştur.

    Rol Aldığı Dizi ve Filmler 

    Paramparça
    Kış Masalı
    72. Koğuş
    Kötü Yol






    kimdir,keriman kimdir,paramparça keriman kimdir,keriman nereli,keriman kaç yaşında,kış masalı dilber,paramparça keriman biyografi,keriman boy kilo doğum yeri,paramparça oyuncuları,keriman hangi dizilerde oynadı,paramparça keriman hangi filmde oynadı,keriman asıl adı,paramparça keriman gerçek adı,paramparça keriman evli mi,nursel köse evli mi,nursel köse sevgilisi,nursel köse nereli,nursel köse kaç yaşında,nursel köse rol aldığı diziler,paramparça nursel köse keriman,keriman nursel köse


    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Paramparça Keriman Kimdir - Nursel Köse Kimdir - Keriman Kimdir Nerelidir Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top