728x90 AdSpace

  • Latest News

    Batuhan Karacakaya'nın Son Hali

    Kanal D'nin sevilen dizisi Aşk-ı Memnu ile yıldızı parlayan genç oyuncu Batuhan Karacakaya'nın son halini görenler gözlerine inanamıyor. En son Umutsuz Ev Kadınları dizisinde rol alan genç oyuncu bir kaç yıldır ekranlardan uzak. Aradan geçen kısa süreye rağmen bir hayli değişen Batuhan Karacakaya artık sevimli bir çocuk değil yakışıklı bir delikanlı.

    Batuhan Karacakaya Kimidir?


    Yakışıklı oyuncu Batuhan Karacakaya 16 Mart 1997'de İstanbul'da dünyaya geldi. Dizi oyunculuğuna Büyük Buluşma ve Beşinci Boyut gibi dizilerde tek bölüm rol alarak başladı. Bıçak Sırtı dizisinde sergilediği başarılı performansla dikkatleri üzerine çekti. Aşkı Memnu dizisinde canlandırdığı Bülent karakteri ile milyonların sevgisini kazandı. Son olarak Umutsuz Ev Kadınları dizisinde rol aldı. Batuhan Karacakaya, Umutsuz Ev Kadınları dizisinde Songül Öden'le birlikte rol almıştı.

     Songül Öden'in yeni dizisi için tıklayın!

    Batuhan Karacakaya Kimdir? Batuhan Karacakaya Biyografisi, Batuhan Karacakaya Kaç Yaşında? Batuhan Karacakayanın Son Hali, Aşkı Memnu Bülent, Umutsuz Ev Kadınları Mert, Batuhan Karacakaya Fotoğrafları, Batuhan Karacakaya Resimleri, Batuhan Karacakaya Yeni Hali
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Batuhan Karacakaya'nın Son Hali Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top