728x90 AdSpace

  • Latest News

    Aşk Yeniden Orhan - Can Sipahi Kimdir?

    Fox TV'nin iddialı dizisi Aşk Yeniden 10 Şubat'ta başlıyor. Başrollerinde Buğra Gürsoy, Özge Özpirinçci, Nilay Deniz ve Can Sipahi gibi genç oyuncuları barındıran Aşk Yeniden dizisinde Tülin Oral ve Tamer Levent gibi usta isimler de yer alıyor. Dizinin öne çıkan oyuncularından biri de Can Sipahi. Can Sipahi Aşk Yeniden dizisinde Orhan karakterini canlandırıyor.

    Aşk Yeniden Orhan Kimdir? Gerçek Adı Ne?


    Aşk Yeniden dizisindeki Orhan karakterini genç ve yakışıklı oyuncu Can Sipahi canlandırıyor. Zeynep'in kuzeni olan Orhan dayısının yanında balıkçılık yapmaktadır. Başına buyruk ve asabi biri olsa da dayısının sözünden asla çıkmayan Orhan'ın duygusal bir tarafı da vardır. Zeynep'le Fatih arasında başlayan oyun onun da yaşamını etkiler ve Selin'le tanışmasına vesile olur. İlk görüşte Selin'den hoşlanan Orhan dayısının da yardımıyla onu yakından tanıma fırsatı bulur.


    Can Sipahi Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?


    Yakışıklı oyuncu Can Sipahi 20 Ocak 1988'de İstanbul'da dünyaya geldi. Özel bir üniversitenin Üretim Sistemleri Mühendisliği bölümünden mezun olan Can Sipahi daha sonra Bahçeşehir Üniversitesi'de oyunculuk eğitimi almaya başladı. İlk oyunculuk deneyimini TRT'de yayınlanan Ah Kalbim dizisi ile yaşayan genç oyuncu daha sonra Öğretmen Kemal, Yıldız Masalı ve Güneşi Beklerken gibi dizilerde rol aldı. İntikam dizisindeki Barış karakteri ile daha yakından tanınmaya başlayan Can Sipahi Beni Sen Anlat ve Çekmeköy Underground gibi sinema filmlerinde rol alarak kendini kanıtlamış oldu. Can Sipahi Aşk Yeniden dizisindeki Orhan rolü ile yeniden izleyicilerle buluşuyor. Müzikle de uğraşan Can Sipahi oynadığı bazı dizilerde şarkı söyleyerek bu alanda da ne kadar başarılı olduğunu göstermiş oldu.

    Can Sipahi Resmi Instagram Hesabı: @cnsph
    Can Sipahi Resmi Twitter Adresi: @cansipahi



    Etiketler: Aşk Yeniden Orhan Kimdir? Aşk Yeniden Orhan Gerçek Adı Ne? Aşk Yeniden Orhan Gerçek Hali, Aşk Yeniden Orhan, Can Sipahi Kimdir? Can Sipahi Biyografisi,  Can Sipahi instagram resimleri,  Can Sipahi Dizileri, Can Sipahi Kaç Yaşında? Can Sipahi Fotoğrafları, Can Sipahi Resimleri, Can Sipahi Aşk Yeniden Dizisi, 
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Aşk Yeniden Orhan - Can Sipahi Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top