728x90 AdSpace

  • Latest News

    Karagül Dizisi Kenan - Saruhan Hünel Kimdir?

    Fox TV'nin rekortmen dizisi Karagül'e yeni bir oyuncu daha katılıyor. Özcan Deniz ve Yavuz Bingöl'ün ayrılmasından sonra bir boşluk oluşmuştu. Boşluğu doldurmak için daha önce Bülent İnan'ın adı geçmişti ama Karagül'e katılan oyuncu Saruhan Hünel oldu. Saruhan Hünel yeni dizisi Karagül'de Ece Uslu, Özlem Conker, Şerif Sezer, Mesut Akusta, Mert Yazıcıoğlu, İlayda Çevik ve Ayça Ayçin Turan gibi pek çok sevilen oyuncuyla birlikte kamera karşınına geçecek.

     

    Karagül Dizisi Kenan Kimdir? Gerçek Adı Ne?


    Karagül dizisine yeni katılan Saruhan Hünel, Kenan karakterini canlandırıyor. Saruhan Hünel, Özcan Deniz ve Yavuz Bingöl'ün gidişiyle boşalan erkek oyuncu eksikliğini giderecek. Kenan, Karagül dizisinin en önemli erkek karakterlerinden biri olacak.

    Saruhan Hünel Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?


    Yakışıklı oyuncu Saruhan Hünel 7 Ocak 1970'de İstanbul'da dünyaya geldi. Ünlü şarkıcı Aslı Hünel'in abisi olan Saruhan Hünel oyunculuğa 1989'da rol aldığı İz Peşinde dizisiyle başladı. Ayrıca Gündüzün Karanlığı, Yasak Sokaklar, Aynalı Tahir, Güzel Günler, Yılan Hikayesi, Kaybolan Yıllar ve Aile Reisi gibi pek çok sevilen dizide rol aldı. Yakışıklı oyuncu son olarak 2012'de yayınlanan Araf Zamanı isimli dizide rol almıştır. Uzun bir aradan sonra tekrar ekranlara dönen Saruhan Hünel Karagül dizisinde Kenan karakterini canlandırıyor.

    Karagül Dizisi Kenan Kimdir? Karagül Dizisi Kenanın Gerçek Adı, Karagüldeki Kenanın Gerçek Adı Ne? Saruhan Hünel Kimdir? Saruhan Hünel Biyografisi, Saruhan Hünel Karagül, Saruhan Hünel Dizileri, Saruhan Hünel Resimleri, Saruhan Hünel Fotoğrafları, Saruhan Hünel Dizileri, Saruhan Hünel Nereli? Saruhan Hünel Kaç Yaşında? Saruhan Hünel Hayatı
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Karagül Dizisi Kenan - Saruhan Hünel Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top