728x90 AdSpace

  • Latest News

    Ayrılsak da Beraberiz Dizisi Oyuncuları ve Konusu

    Ekranların en uzun dizilerinden biri olan ve 5 sezon süren Ayrılsak da Beraberiz dizisini yeniden çekiliyor. TRT'de yayınlandığı dönemde ilgi ile takip edilen Ayrılsak da Beraberiz dizisinde Janset ve Hakan Yılmaz başrolde yer alıyordu. Yeni versiyonda ise Mete Horozoğlu ve Algı Eke başrolde yer alıyor.

    Ayrılsak da Beraberiz Dizisinin Konusu


    Ayrıldıktan sonra da aynı evde yaşamaya devam eden eşlerin hikayesi. Geçinemeyip ayrılan, ayrıldıktan sonra da aynı evde yaşamaya devem eden ve sürekli didişen iki insan. Onların didişmesi yetmezmiş gibi bir de her şeye karışan anneler.

    http://www.gercekismi.blogspot.com/2015/03/ayrlsak-da-beraberiz-tantm-fragman-izle.html

    Ayrılsak da Beraberiz Dizisinin Oyuncuları


    Başrollerinde Mete Horozoğlu, Algı Eke ve Hatice Aslan'ın yer aldığı dizide ayrıca sevilen isim ve Suzan Kardeş de bulunuyor.

    Çok yakında TV 8'de başlayacak olan dizinin önce ki versiyonu gibi tutup tutmayacağını yayınlanmaya başladığında göreceğiz.

    Etiketler: Ayrılsakda Beraberiz Dizisi, Ayrılsak da Beraberiz Oyunucu Kadrosu, Ayrılsak da Beraberiz Oyuncuları, Ayrılsak da Beraberiz Dizisi Konusu ve Hikayesi, Ayrılsak da Beraberiz Nerede Çekiliyor?, Ayrılsakda Beraberiz Ne Zaman?, Ayrılsak da Beraberiz Hangi Kanalda?, Ayrılsak da Beraberiz Dizisi Fotoğrafları ve Resimleri, Gerçek Adı, Gerçek İsmi, Ayrılsak da Beraberiz TV8,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ayrılsak da Beraberiz Dizisi Oyuncuları ve Konusu Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top