728x90 AdSpace

  • Latest News

    Survivor All Star Nadya Zagli Kimdir?

    Survivor All Star 2015 Tv8 ekranlarında başladı. Dominik Cumhuriyeti'nde yapılan yarışmada heyecan zirve yaptı. Survivor yarışmacıları hakkında bilgi paylaşımlarına devam ediyoruz. Survivor All Star Nadya Zagli hakkında merak ettiğiniz her şeyi bu yazımızda bulabilirsiniz.
    Survivor Nadya daha önce Survivor Yunanistan - Türkiye'de Yunan takımında yarışmıştır.

    Survivor Nadya daha önceki yarışmada Türkiye takımında yeralan Selim Sabah ile evlendi. Güzel yarışmacı daha sonra Selim'den boşandı. Aslen Yunanistan'lı olan Nadya, Türkiye'de yaşamaya başladı.
    Survivor Nadya 29 yaşında, 1.66 boyunda ve 50 Kg ağırlığında. Atletik güzel fiziğiyle göz dolduran Nadya Survivor da iddialı bir yarışmacı olarak gibi görünüyor.

    Bakalım Nadya 2006 yılında yapılan Survivor yarışmasından bu yana kendini nasıl geliştirdi. Zorlu ada şartlarına daha önceden alışkın olan Nadya oyunlardaki performansı ile göz dolduracak gibi görünüyor. Şunu da belirtelim Nadya Survivor Gönüllüler Takımında yarışıyor.

    Survivor Nadya Fotoğrafları


    Etiketler: Survivor All Star Nadya Zagli Kimdir, Survivor All Star Nadya Biyografisi, Survivor Nadya Nereli, Survivor Nadya Ne İş Yapıyor, Survivor Nadya Kaç Yaşında, Survivor Nadya Kaç Kilo, Survivor Nadya Boyu, Survivor Nadya Facebook İnstagram Twitter Hesabı, Survivor Nadya Fotoğrafları, Survivor Nadya Evli Mi, Survivor Nadya Selim Boşandı Mı
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Survivor All Star Nadya Zagli Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top