728x90 AdSpace

  • Latest News

    Şeref Meselesi Dizisi Oyuncuları ve Konusu

    Kanal D'nin ilgi ile izlenen dizisi Şeref Meselesi yeni bölümleri ile her pazar 20:00'de ekrana geliyor. Başrollerinde Kerem Bürsin, Şükrü Özyıldız, Yasemin Allen, Şükran Ovalı ve Burcu Biricik gibi genç oyuncuların yer aldığı Şeref Meselesi dizisinde ayıca Tilbe Saran, Taner Turan, Kağan Uluca, Hakan Salınmış ve Şebnem Doğruer gibi deneyimli isimler de rol alıyor. Şeref Meselesi pazar akşamlarının vazgeçilmez dizilerinden biri.

    Şeref Meselesi Dizisi Oyuncu Kadrosu - Gerçek İsimleri


    Kerem Bürsin - Yiğit
    Yasemin Allen - Sibel
    Şükran Ovalı - Derya
    Burcu Biricik - Kübra
    Şükrü Özyıldız - Emir
    Alma Terziç - Gül
    Sezin Bozacı - Neriman
    Hakan Salınmış - Hakkı
    Şebnem Doğruer - Fatma
    Ahmet Dizdaroğlu - Ayhan
    Tilbe Saran - Zeliha
    Taner Turan - Sadullah
    Uğur Uzunel - Selim
    Baki Çiftçi - Ender
    Kağan Uluca - Nihat

    Şeref Meselesi Dizisi Hikayesi ve Konusu


    Ayvalık'ta yaşayan Kılıç ailesi oğulları Emir'in İstanbul'da staja başlayacak olmasından dolayı hep birlikte İstanbul'a taşınırlar. Ayvalık'taki herşeylerini satan aile İstanbul'da bir dükkan açmaya karar verir. Borç alarak açtıkları dükkan ilk gün soyulunca beş parasız kalırlar. Bu durumdan dolayı kocası Hasan'ı suçlayan Zeliha denediğini bırakmaz. Zeliha'nın söylediklerini kaldıramayan Hasan boş dükkandan kendini asar. Emir'le Yiğit dükkanın soyulmasında babasının borç aldığı Sadullah'ın parmağı olduğunu düşünerek intikam almaya yemin ederler. Ancak Emir'le Yiğit'in farklı intikam planları vardır. Emir hukuk yolu ile hesap sormayı planlarken Yiğit intikamını kendi yöntemleriyle alamaya kararlıdır. Öte yandan yeni hayatlarında yeni aşklara da kapılan iki kardeş aynı kıza aşık olurlar.

      Etiketler: Şeref Meselesi  Dizisi, Şeref Meselesi Oyunucu Kadrosu, Şeref Meselesi Oyuncuları, Şeref Meselesi Dizisi Konusu ve Hikayesi, Şeref Meselesi Nerede Çekiliyor?, Şeref Meselesi Dizisi Fotoğrafları ve Resimleri, Gerçek Adı, Gerçek İsmi, Şeref Meselesi Kanal D, Şeref Meselesi Yasemin Allen, Şeref Meselesi  Kerem Bürsin, Şeref Meselesinin Oyuncuları, 
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Şeref Meselesi Dizisi Oyuncuları ve Konusu Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top