728x90 AdSpace

  • Latest News

    Survivor All Star Almeda Abazi Kimdir?

    Survivor All Star TV8 ekranlarında başladı. Survivor All Star yarışmacıları adından da anlaşıldığı gibi daha önceki sezonlarda yarışan isimlerden oluşuyor. Almeda Abazi Survivor All Star kadrosunda yer alan bayan yarışmacılardan birisi oldu. Önceki sezonlarda güzelliği ve fiziğiyle dikkatleri üzerine çeken Almeda Abazi yeni sezonda bakalım başarılı bir yarışma çıkarabilecek mi?

    Önceki Survivor yarışmasından sonra dizilerde ve sinema filmlerinde rol kapan Almeda Survivor 2015 kadrosunda dikkat çeken isimlerden birsi oldu. Survivor All Star tam kadrosu ise Pascal Nouma, Duygu Çetinkaya, Turabi Çamkıran, Fulya Keskin, Seda Aktuğlu, Almeda Abazi, Özlem Çalın, Bozok Gören, Hilmi Cem, Taner Özdeş'ten oluşuyor.

    Bu yazımızda Almeda Abazi hakkında merak edilen tüm sorularınıza yanıt bulacaksınız.

    Survivor Almeda Abazi Kimdir?

    Survivor Almeda,13 Şubat 1992’de Arnavutluk'ta dünyaya gelmiştir. Mankenlik yapan Almeda katıldığı üç güzellik yarışmasında da önemli başarılara imza atmıştır. Miss Tiran, Miss Albania ve 2008 yılında Miss Globe Kainat Güzeli seçilen Almeda güzelliğini tescillemişir. İstanbul Aydın Üniversitesi Bil Sanat Akademisi oyunculuk bölümünde eğitim almıştır. Yaşantısını Türkiye'de sürdüren Almeda mesleğinide sürdürmeye devam etmektedir.

    Dans etme tutkusu olan Almeda bu tutkusunu Yok Böyle Dans programına katılarak taçlandırmıştır. 2012 yılında yapılan Survivor Ünlüler Gönüllülere katılmıştır. Oyunculuğa meraklı olan Almeda bazı dizi ve filmlerde rol almıştır.
    Almeda Abazi 1.72 boyunda düzgün fiziğiyle izleyenleri büyülemeye devam edecek.

    SURVIVOR ALL STAR TÜM YARIŞMACILARI İÇİN TIKLAYIN >>

    Almeda Abazi Fotoğrafları

    Etiketler: Survivor All Star Almeda Abazi Kimdir, Survivor Almeda Kimdir, Survivor Almeda Boyu Kaç, Survivor Almeda Kaç Yaşında, Survivor Almeda Nereli, Survivor Almeda Burcu Ne, Survivor Almeda Abazi Facebook İnstagram Twitter Hesabı, Survivor Almeda Oynadığı Diziler Fimler, Survivor Almeda Ne İş Yapıyor, Survivor Almeda Fotoğrafları
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Survivor All Star Almeda Abazi Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top