728x90 AdSpace

  • Latest News

    Racon Dizisi Tekin - Barış Arduç Kimdir?

    ATV'nin merakla beklenen yeni dizisi Racon Ailem İçin 10 Mart Salı akşamı başlıyor. Geniş kadrosuyla dikkat çeken Racon dizisinin başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Tomris İncer ve Sezin Akbaşoğulları gibi deneyimli oyuncuların yanı sıra Seçkin Özdemir, Hande Doğandemir, Sarp Akkaya, Barış Arduç ve Ekin Türkmen gibi pek çok genç oyuncu yer alıyor. Genç oyunculardan  bir olan Barış Arduç zeki ve gözü kara Tekin Atan karakterini canlandıracak.

    Racon Dizisi Tekin Kimdir? Gerçek Adı Ne?


    Racon dizisinde Tekin Atan karakterini genç ve yakışıklı oyunu Barış Arduç canlandırıyor. Kenan Korhan'ın evlatlığı olan Tekin cesur ve gözü kara bir gençtir. Üvey babasının en güvendiği insanlardan biri olan Tekin amatör olarak ralli yarışlarına katılıyor. Zevkine düşkün biri olmasına rağmen işlerini de aksatmaz.

    Barış Arduç Kimdir? Kaç Yaşında? Burcu Ne?


    Yakışıklı oyuncu Barış Arduç, 9 Ekim 1987'de dünyaya geldi. Dizi oyunculuğuna başlayalı çok olmasa da kısa sürede kendini kanıtladı. Dizi oyunculuğuna Küçük Hanımefendi dizisi ile başlayan genç oyuncu sergilediği başarılı performansla dikkatleri üzerine çekti. Başarılı oyunculuğunu Benim İçin Üzülme ve Bugünün Saraylısı dizilerinde de sergileyince film teklifleri almaya başladı. Barış Arduç geçtiğimiz yıl Deliha ve Sadece Sen gibi sinema filmlerinde rol aldı. Kısa bir aradan sonra tekrar dizi oyunculuğuna dönen genç oyuncu Racon dizisinde Tekin karakterini canlandırıyor.

    Etiketler: Racon Tekin Kimdir? Racon Dizisi Tekin Gerçek Adı Ne? Racon Tekinin Gerçek İsmi, Racon Dizisi Tekin, Barış Arduç Kimdir? Barış Arduç Biyografisi, Barış Arduç Dizileri, Barış Arduç Kaç Yaşında? Barış Arduç Fotoğrafları, Barış Arduç Resimleri, Barış Arduç Racon Dizisi, Barış Arduç Doğum Günü, Barış Arduçun Dövmesi, Barış Arduçun Kolundaki Dövme,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Racon Dizisi Tekin - Barış Arduç Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top