728x90 AdSpace

  • Latest News

    Kaderimin Yazıldığı Gün Dizisi Oyuncuları ve Konusu

    Yayınlandığı günden beri ilgi ile izlenen Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi sürprizlerle dolu yeni bölümleri ile devam ediyor. Başrollünde ünlü şarkıcı Özcan Deniz'in yer aldığı dizide Hatice Şendil, Begüm Kütük Yaşaroğlu, Goncagül Sunar gibi bir çok ünlü isim yer alıyor. Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinin hikayesi kısaca şöyle: zengin ve tanınmış bir aile olan Yörükhan ailesi torun özlemiyle yanar. Gelinleri Defne'nin çocuğu olmayınca taşıyıcı anne ile torun sahibi olmayı planlarlar. Ama bu planları hiç de beklemedikleri bir sonuç verir.

    Kaderimin Yazıldığı Gün Dizisi Oyuncu Kadrosu Gerçek İsimleri


    Özcan Deniz - Kahraman
    Hatice Şendil - Elif
    Begüm Kütük Yaşaroğlu - Defne
    Gürbey İleri - Kerem
    Metin Çekmez - Ziya
    Gül Onat - Kıymet
    Hakan Meriçliler - Yakup
    Hale Soygazi - Neval
    Goncagül Sunar - Şükran
    Elif Taş - Nazlı
    Berrin Arısoy - Meryem

    Kaderimin Yazıldığı Gün Dizisi Konusu - Hikayesi


    Kahraman zengin ve  tanınmış bir aile olan Yörükhan'ların oğludur. Uzun süredir Defne ile evli olmasına rağmen Kahraman'ın çocuğu olmaz. Sorunun kendisinde olduğunu bile Defne baskılara daha fazla dayanamaz ve taşıyıcı anne yöntemi ile çocuk sahibi olmaya karar verir. Konuyu Kıymet hanıma açan Defne onun da desteği ile uygun bir anne adayı ararken karşılarına Elif çıkar. Kazayla babasını öldüren Elif ise çaresiz olduğu için teklifi kabul eder. Herşey bundan sonra başlar. Kıymet ve Defne'nin planları hiç de umdukları gibi gitmez.

    Etiketler: Kaderimin Yazıldığı Gün Dizisi, Kaderimin Yazıldığı Gün Oyunucu Kadrosu, Kaderimin Yazıldığı Gün Oyuncuları, Kaderimin Yazıldığı Gün Dizisi Konusu ve Hikayesi,  Kaderimin Yazıldığı Gün Ne Zaman?, Kaderimin Yazıldığı Gün Hangi Kanalda?,  Gerçek Adı, Gerçek İsmi, Karadayı ATV, Kaderimin Yazıldığı Gün Özcan Deniz, Kaderimin Yazıldığı Gün Hatice Şendil,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Kaderimin Yazıldığı Gün Dizisi Oyuncuları ve Konusu Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top