728x90 AdSpace

  • Latest News

    Güzel Köylü Dizisi Cemal - Berk Cankat Kimdir?

    Star TV'nin sevilen dizilerinden biri olan Güzel Köylü çarşamba günlerine damga vuraya devam ediyor. Kadrosunda Gizem Karaca, Berk Cankat, Mehmet Ali Nuroğlu, Erkan Sever ve Simge Selçuk gibi bir çok sevilen oyuncunun yer aldığı Güzel Köylü dizisinin çekimleri Muğla'da tüm hızıyla devam ediyor. Dizinin öne çıkan isimlerinde biri olan Berk Cankat yakışıklılığı ile özellikle genç kızları ekrana kilitliyor.

    Güzel Köylü Dizisi Cemal Kimdir? Gerçek Adı Ne?


    Güzel Köylü dizisinde Gül'ün sevgilisi Cemal'i yakışıklı oyuncu Berk Cankat canlandırıyor. Güzel Köy'de doğup büyüyen Cemal babası ile birlikte hayvancılık işi yapmaktadır. Kamuran'la evlenmek üzereyken nikah masasından kalkar. İlk görüşten beri Gül'e aşık olan Cemal bütün engellere rağmen aşkının peşinden gider. Aşkı uğruna ailesini üzmek istemeyen Cemal herşeye rağmen Gül'e olan büyük aşkından vazgeçmez. Cemal ile Gül'ün evliliğe doğru giden ilişkileri mutlu sonla bitecek mi? İzleyip göreceğiz.

    Berk Cankat Kimdir? Kaç Yaşında?


    Yakışıklı oyuncu Berk Cankat 9 Mayıs 1984'de Ankara'da dünyaya geldi. Üniversite eğitimini grafik tasarım üzerine yapan Berk Cankat daha sonra özel olarak oyunculuk eğitimi aldı. Yakışıklılığı ile dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu Fox TV'de yayınlanan Sana Bir Sır Vereceğim dizinde ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. Ardından Medcezir dizisinde konuk oyuncu olarak rol aldı. Kısa sürede kendini kanıtlayan genç oyuncu Güzel Köylü dizisinde başrolü kaptı. Canlandırdığı Cemal karakteri ile gönülleri fetheden Berk Cankat genç kızların ilgi ile takip ettiği oyuncuların başında geliyor.

    Etiketler: Güzel Köylü Dizisi Cemal Kimdir? Güzel Köylü Cemal  Gerçek Adı Ne? Güzel Köylü Dizisi Cemalin Gerçek İsmi, Güzel Köylü Dizisi Cemal,  Berk Cankat Kimdir? Berk Cankat Biyografisi,  Berk Cankatın Eski Dizisi,  Berk Cankat Dizileri,  Berk Cankat Kaç Yaşında?  Berk Cankat Fotoğrafları,  Berk Cankat Resimleri,  Berk Cankat Güzel Köylü Dizisi,  Berk Cankat Doğum Günü,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Güzel Köylü Dizisi Cemal - Berk Cankat Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top