728x90 AdSpace

  • Latest News

    Aşk Yeniden İrem - Didem Soydan Kimdir?

    Fox TV'nin romantik komedi türündeki yeni dizisi Aşk Yeniden geniş oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Dizide Buğra Gülsoy, Özge Özpirinçci ve Mert Öcal'ın yanı sıra güzel oyuncu  Didem Soydan da yer alıyor. Dizide ayrıca Lale Başar, Tülin Oral ve Tamer Levent gibi usta isimler de yer alıyor.

    Aşk Yeniden İrem Kimdir? Gerçek Adı Ne?


    Aşk Yeniden dizisinde İrem karakterini güzel oyuncu Didem Soydan canlandırıyor. Didem, genç, güzel ve hırslı bir kızdır. Zengin bir ailenin kızı olan İrem moda tasarımı eğitimi almıştır ve özel defilelerde modellik yapmaktadır. İrem ile Fatih nişanlıdır ve evlilik planları yapmaktadırlar. Anca yolları ayrılır. İrem, Fatih'i çok sevmektedir ve onu kaybetmemek için herşeyi yapmaya kararlıdır.

    Didem Soydan Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?


    Modellik ve oyunculuk yapan Didem Soydan 1984'de İstanbul'da dünyaya geldi. Göçmen bir ailenin kızı olan güzel oyuncu üniversite eğitimini aldığı sırada bir yandan da bir mağazada çalışmaktadır. Çalıştığı mağazada Ümit Ünal tarafından keşfedilip modellik yapmaya başlayan Didem Soydan o günden sonra dünya çapında pek çok ünlü defileye katılmıştır. Modelliğin yanı sıra oyunculuk da yapan Didem Soydan ilk deneyimini Bir Hikayem Var isimli sine filminde yaşadı. Daha sonra Uçurum, Güzel ve Çirkin ve Mutlak Adalet gibi projelerde rol alan güzel oyuncu yeni bir diziyle daha ekranlara dönüyor. Aşk Yeniden dizisinde rol alan Didem Soydan dizide İrem karakterini canlandırıyor.

    Didem Soydan'ın Dövmesinin Anlamı Ne?


    Didem Soydan'ın omzundaki dövme Amazon kadınlarında ilham alınarak tasarlanmış. Dövmesinin bir gençlik hatası olduğunu söyleyen Didem Soydan dövmesini sildirmek için uygun bir teknoloji çıkmasını dört gözle bekliyor.



    Etiketler: Aşk Yeniden İrem Kimdir? Aşk Yeniden İrem Gerçek Adı Ne? Aşk Yeniden İrem Gerçek Hali, Aşk Yeniden İrem  Taşkın, Didem Soydan Kimdir? Didem Soydan Biyografisi,  Didem Soydan instagram resimleri,  Didem Soydan,  Didem Soydan Dizileri,  Didem Soydan Kaç Yaşında? Didem Soydan Fotoğrafları, Didem Soydan Resimleri, Didem Soydan Aşk Yeniden Dizisi, Didem Soydan Dövmesi, Aşk Yeniden İremin Dövmesi, 
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Aşk Yeniden İrem - Didem Soydan Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top