728x90 AdSpace

  • Latest News

    Güzel Köylü Dizisi Gül - Gizem Karaca Kimdir?

    Star TV'nin sevilen dizilerindne biri olan Güzel Köylü başarılı gidişini sürdürüyor. Şüphesiz bu başarıda oyuncuların payı çok büyük.  Dizinin başarısından Gizem Karaca ve Berk Cankat'ın yanı sıra  Mehmet Ali Nuroğlu,  Ahmet Mümtaz Taylan,  Simge Selçuk,  Toygan Avanoğlu ve  Esin Civangil gibi oyuncuların uyum içinde bir arada olması  önemli bir etken.

    Güzel Köylü Dizisi Gül Kimidir? Gerçek Adı Ne?


    Güzel Köylü dizisinde Gül karakterini güzel oyuncu Gizem Karaca canlandırıyor. Stresli bir işi olan Gül sevgilisi Kaan'ın da kendisini aldattığını öğrenince herşeyden kaçıp uzaklaşmak ister. Gül kaçmak için daha önce yanlışlıkla kargo gönderdiği köyü seçer. Gül, Güzel Köy'de kafasını toparlayıp hayata kaldığı yerden devam etmeyi planlar. Ancak işler düşündüğü gibi olmaz. Köyde yalnız yaşayan Sultan Ana Gül'ü torunu sanınca peşini bırakmaz. Gül'de Sultan Ana'nın yanında yaşamaya başlar. Sultan Ana'nın hayvanlarına bakan Cemal'le de tanışınca hepten köye yerleşir. Cemal'le evliliğe kadar gidecek bir aşk yaşarlar. Ancak bu aşklarıhiç de kolay olmaz. Gül ile Cemal'in evlenip evlenemeyeceği önümüzdeki bölümlerde ortaya çıkacak.


    Gizem Karaca Kimdir? Biyografisi


    Genç oyuncu Gizem Karaca 9 Temmuz 1992'de İstanbul'da dünyaya geldi. Ailesinin işi nedeniyle uzun süre Amerika'da yaşadı. Eğitimini İstanbul Üniversitesi'nde tamamlayan güzel oyuncu katıldığı güzellik yarışmasında ikinci olarak dikkatleri üzerine çekti. Oyunculuk teklifleri alan Gizem Karaca rol aldığı Eve Düşen Yıldırım dizisindeki başarılı performansı ile büyük beğeni topladı. Daha sonra Adını Feriha Koydum ve Benim Hala Umudum Var  gibi dizilerde de rol alan Gizem Karaca oyunculuk alanında kendini iyice kanıtlamış oldu. Güzel Köylü dizisi ile bir kez daha kamera karşısına geçek Karaca, Berk Cankat ile iyi uyum sağladı. Bu uyum dizinin başarılı olmasındaki en büyük etkenlerden biri.

    Gizem Karaca instagram: @gizemkaraca

    Etiketler: Güzel Köylü Dizisi Gül Kimdir? Güzel Köylü Gül Gerçek Adı Ne? Güzel Köylü Dizisi Gülün Gerçek İsmi, Güzel Köylü Dizisi Gül,  Gizem Karaca Kimdir? Gizem Karaca Biyografisi,  Gizem Karaca Eski Hali,  Gizem Karaca Dizileri,  Gizem Karaca Kaç Yaşında?  Gizem Karaca Fotoğrafları,  Gizem Karaca Resimleri,  Gizem Karaca Güzel Köylü Dizisi,  Gizem Karaca Doğum Günü,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Güzel Köylü Dizisi Gül - Gizem Karaca Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top