728x90 AdSpace

  • Latest News

    Yeşil Deniz Dizisi Zümrüt - Melis Babadağ Kimdir?

    TRT 1'in sevilen komedi dizisi Yeşil Deniz beklentilerin üzerine çıkarak izleyicilerden büyük ilgi gördü. Küçük bir Ege kasabasında geçen hikayede 4 arkadaşın maceraları anlatılıyor. Hüzün ve komedinin bir arada sunulduğu Yeşil Deniz dizisinin öne çıkan karakterlerinden biri olan Zümrüt'ü güzel oyuncu Melis Babadağ canlandırıyor. Kasabanın başkanının kızı olan Zümrüt öğretmen olduktan sonra kasabaya geri döner.

    Yeşil Deniz Dizisi Zümrüt Kimdir? Gerçek Adı Ne?


    Hilmi başkanın kızı olan Zümrüt'ü genç oyuncu Melis Babadağ canlandırıyor. Okumak için kasabadan ayrılan Zümrüt öğretmen olduktan sonra kasabaya geri döner. Şehirden geldiği için kasabalıların mesafeli yaklaştığı Zümrüt, kısa sürede kendini kasabalıya sevdirir. İsmail ve arkadaşları Hilmi başkanın bahçesindeki altınlara ulaşmak için Zümrüt'ü kullanırlar. İsmail Zümrüt'ü kendine aşık ederek bahçeye girmeyi planlar. Ancak planları hiç ummadıkları bir şekilde sonlanır. Zümrüt, İsmail'in altınlara ulaşmak için kendisini kullandığını öğrenince yıkılır. Çünkü İsmail'e gerçekten aşık olmuştur. Aynı şekilde İsmail'in de oyun olarak başlaya aşkı gerçeğe dönüşür. Kendini affettirmek için çabalayan İsmail amacına ulaşsa da eski aşkı Sedef'in ahı peşini bırakmaz.


    Melis Babadağ Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?


    Genç oyuncu Melis Babadağ 1 Ocak 1984'de Ankara'da dünyaya geldi. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nden mezun olan Melis Babadağ 2009'dan itibaren dizilerde rol almaya başladı. İlk olarak Aile Saadeti isimli dizide rol alan genç oyuncu daha sonra Can Kırıkları ve Geniş Aile dizilerinde izleyicilerin karşısına çıktı. Melis Babadağ rol aldığı Pis Yedili dizisindeki Elçin karakteri ile başarılı bir performans sergileyerek izleyicilerden tam not aldı. TRT 1'in sevilen dizisi Yeşil Deniz'le tekrar kamera karşısına geçen güzel oyuncu Zümrüt karakteri ile yeniden gönülleri fethetti.
    Etiketler: Yeşil Deniz Zümrüt Kimdir? Yeşil Deniz Dizisi Zümrüt Gerçek Adı Ne? Yeşil Deniz Zümrütün Gerçek İsmi, Yeşil Deniz Dizisi Zümrüt, Melis Babadağ Kimdir? Melis Babadağ Biyografisi, Melis Babadağın Yeni Dizisi, Melis Babadağ Dizileri, Melis Babadağ Kaç Yaşında? Melis Babadağ Fotoğrafları, Melis Babadağ Resimleri, Melis Babadağ Pis Yedili Dizisi, Melis Babadağ Doğum Günü,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Yeşil Deniz Dizisi Zümrüt - Melis Babadağ Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top