728x90 AdSpace

  • Latest News

    Racon Dizisi Sedef - Sezin Akbaşoğulları Kimdir?

    ATV'nin yeni dizisi Racon güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.  Kadrosunda Mehmet Aslantuğ, Hande Doğandemir, Sarp Akkaya ve Sezin Akbaşoğulları gibi ünlü isimlerin rol aldığı Racon dizisi çok yakında başlıyor. Racon'un dikkat çeken bayan oyuncusu Sezin Akbaşoğulları dizide Sedef karakterini canlandırıyor.

    Racon Dizisi Sedef Kimdir? Gerçek Adı Ne?

    Racon dizisindeki Sedef karakterini güzel oyuncu Sezin Akbaşoğulları canlandırıyor.

    Sezin Akbaşoğulları Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?

    Sezin Akbaşoğulları, 22 Haziran 1981'de İzmir'de dünyaya geldi. Lise yıllarından itibaren oyunculuğa meraklı olan güzel oyuncu ilk deneyimini okul tiyatrosunda yaşadı. Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Sezin Akbaşoğulları dizi oyunculuğana 2002'de rol aldığı Bizim Evin Halleri dizisi ile başladı. Daha sonra Bir Aşk Hikayesi, Gülizar, Beyaz Gelincik, Derdest, Ah Kalbim, Behzat Ç., Küstüm Çiçeği, Sende Gitme ve Ah Neriman gibi dizilerde rol alan başarılı oyuncu bir çok sinema filminde de rol aldı. Sezin Akbaşoğulları, Kavşak filmindeki rolü ile Antalya Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü aldı.

    Etiketler: Racon Sedef Kimdir? Racon Dizisi Sedef Gerçek Adı Ne? Racon Sedef Gerçek İsmi , Racon Dizisi Sedef , Sezin Akbaşoğulları Kimdir?  Sezin Akbaşoğulları Biyografisi, Sezin Akbaşoğulları instagram Adresi, Sezin Akbaşoğulları Twitter Adresi,  Sezin Akbaşoğulları Dizileri, Sezin Akbaşoğulları  Kaç Yaşında? Sezin Akbaşoğulları Fotoğrafları, Sezin Akbaşoğulları Resimleri, Sezin Akbaşoğulları Racon Dizisi, Sezin Akbaşoğulları Saçları, Sezin Akbaşoğulları Doğum Günü,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Racon Dizisi Sedef - Sezin Akbaşoğulları Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top