728x90 AdSpace

  • Latest News

    Sevdam Alabora Banu - Başak Parlak Kimdir?

    ATV'nin çok konuşulan dizisi Sevdam Alabora nihayet başlıyor. Salı akşamları ekrana gelecek olan dizide Kadir Doğulu, Elçin Sangu, Başak Parlak, Mustafa Avkıran ve İlker Kızmaz gibi isimler rol alıyor. Dizinin dikkat çeken bayan oyuncularından olan Başak Parlak Banu karakterini canlandırıyor.

    Sevdam Alabora Banu Kimidir? Gerçek Adı Ne?


    Sevdam Alabora dizisindeki Banu karakterini güzel oyuncu Başak Parlak canlandırıyor. Yörenin zengin ailelerinden birinin kızı olan Banu Gökhan'a aşıktır. Gökhan'la evlenme hayalleri kuran Banu amacına ulaşmak için her yolu dener. Gökhan'ın ailesi de bu evliliğe sıcak bakmaktadır. Ama Gökhan bu evliliğe yanaşmaz. Zeynep'in de geri dönmesi Banu'un işini iyice zorlaştırır.

    Başak Parlak Kimir? Kaç Yaşında?


    Güzel oyuncu Başak Parlak 3 Kasım 1989'da Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde dünyaya geldi. Genç yaşına rağmen onlarca dizide rol alan Başak Parlak başarılı oyunculuğu ile kendini kanıtladı. Başak Parlak'ın rol aldığı başlıca diziler şunlar: Sırlar Dünyası, Büyük Buluşma, Gümüş, Doktorlar, Papatyam, Yamak Ahmet ve Bugünün Saraylısı. Başar Parlak ATV'nin yeni dizisi Sevdam Alabora ile yeniden izleyicilerle buluşacak. Genç oyuncu Sevdam Alabora'da Banu karakterini canlandıracak.

    Başak Parlak resmi instagram hesabı: instagram.com/basakparlak
    Başak Parlak resmi twitter adresi: twitter.com/basakparlak

    Etiketler: Sevdam Alabora Banu Kimdir? Sevdam Alabora Banu Gerçek Adı Ne? Sevdam Alabora Banu Gerçek Hali, Sevdam Alabora Banu , Başak Parlak Kimdir?  Başak Parlak Biyografisi, Başak Parlak instagram Adresi, Başak Parlak Twitter Adresi, Başak Parlak Dizileri, Başak Parlak Kaç Yaşında?  Başak Parlak Fotoğrafları, Başak Parlak Resimleri, Başak ParlakSevdam Alabora, Başak Parlağın Dizileri? Başak Parlak Nereli?
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Sevdam Alabora Banu - Başak Parlak Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top