728x90 AdSpace

  • Latest News

    Serçe Sarayı Ali Rıza Öğretmen - Alican Yücesoy Kimdir?

    Star TV'nin merakla beklenen yeni dizi Serçe Sarayı çok yakında başlıyor. Başrollerinde Songül Öden, Mert Fırat ve Alican Yücesoy'un yer aldığı dizide ayrıca Esra Dermancıoğlu, İlayda Alişan, Serkan Ercan, İsmail Ege Şaşmaz ve Erkan Bektaş gibi pek çok sevilen oyuncu yer alıyor.  Serçe Sarayı dizisindeki Ali Rıza öğretmen karakterini yakışıklı oyuncu Alican Yücesoy canlandırıyor.

    Serçe Sarayı Dizisi Ali Rıza Öğretmen Kimdir? Geçek Adı Ne?


    Serçe Sarayı dizisinde Ali Rıza Öğretmeni yakışıklı oyuncu Alican Yücesoy canlandırıyor. Serçe'nin kızı olan Sinem'in öğretmeni olan Ali Rıza sırlarla dolu bir adamdır.

    Alican Yücesoy Kimdir?


    Yakışıklı oyuncu Alican Yücesoy 22 Ekim 1982'de İstanbul'da dünyaya geldi. Çocukluk yıllarını Bursa'da geçiren Alican Yücesoy  Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde okumak için İstanbul'la gelir. Okula başlar başlamaz tiyatro oyunlarında rol alamaya başlayan genç oyuncu ilk olarak 2003'de rol aldığı Pilli Bebek dizisi ile kamera karşısına geçer. Pek çok dizi ve filmde rol alan Alican Yücesoy'un rol aldığı başlıca diziler ise şunlar: Gurbet Yolcuları, Zoraki Koca, Adanalı, Sen de Girme, Suskunlar, Şubat, İntikam ve Bana Artık Hicran De.

    Etiketler: Serçe Sarayı Dizisi Ali Rıza Öğretmen Kimdir? Serçe Sarayı  Ali Rıza Öğretmen Gerçek Adı Ne? Serçe Sarayı Dizisi Ali Rıza Hoca Gerçek İsmi , Serçe Sarayı Dizisi Ali Rıza, Alican Yücesoy Kimdir? Alican Yücesoy Biyografisi, Alican Yücesoy Dizileri, Alican Yücesoy Kaç Yaşında? Alican Yücesoy Fotoğrafları, Alican Yücesoy Resimleri, Alican Yücesoy Serçe Sarayı Dizisi, Alican Yücesoy  Doğum Günü,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Serçe Sarayı Ali Rıza Öğretmen - Alican Yücesoy Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top