728x90 AdSpace

  • Latest News

    Bedel Dizisi Gönül - Dilara Öztunç Kimdir? - Fotoğrafları

    Bedel dizisinin dikkat çeken bayan oyuncularından biri de Gönül karakterini canlandıran güzel oyuncu Dilara Öztunç. Birçok dizide rol alan genç oyuncu Hatih Harbiye dizisindeki Pelin rolüyle dikkatleri üzerine çekmişti.


    Bedel Dizisi Gönül Seyhanlı Kimdir? Gerçek Adı Ne?


    Bedel dizisinde Seyhanlıların en küçük kızı olan GönülDilara Öztunç canlandırıyor. Genç, güzel ve çalışkan bir kız olan Gönül ailesine oldukça düşkündür. Üvey kardeşi Ali ile de iyi geçinen Gönül'ün sorun yaşadığı tek kişi abisi Vedat'tır. Vedat'la Gönül gizli bir çekişme içindedir.

    Dilara Öztunç Kimdir? Kaç Yaşında? (Biyografisi)


    Genç ve güzel oyuncu Dilara Öztünç 17 Mart 1989'da dünyaya geldi. Maltepe Üniversitesi'nde eğitim gören Dilara Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nden mezun oldu. İlk oyunculuk deneyimini Aşkı Memnu dizisinde yaşayan güzel oyuncu daha sonra Kayıp Prenses, Küçük Sırlar ve Gün Akşam Oldu gibi dizilerde rol aldı. Dilara Öztunç'un kariyerindeki en önemli dizi ise Pelin rolü ile iki sezon yer aldığı Fatih-Harbiye dizisidir.

    Dilara Öztunç resmi isntagram hesabı: instagram.com/dilara.oztunc
    Dilara Öztunç resmi twitter adresi:  twitter.com/dilaraoztunc


    Etiketler: Bedel Gönül Kimdir? Bedel Gönül Gerçek Adı Ne? Bedel Gönül Gerçek İsmi , Bedel Dizisi Gönül , Dilara Öztunç Kimdir?  Dilara Öztunç Biyografisi, Dilara Öztunç instagram Adresi,  Dilara Öztunç Twitter Adresi,  Dilara Öztunç Dizileri, Dilara Öztunç Kaç Yaşında? Dilara Öztunç Fotoğrafları, Dilara Öztunç Resimleri, Dilara Öztunç Bedel Dizisi,  
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Bedel Dizisi Gönül - Dilara Öztunç Kimdir? - Fotoğrafları Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top