728x90 AdSpace

  • Latest News

    Serçe Sarayı Dizisi Tolga - İsmail Ege Şaşmaz Kimdir?

    Çok yakında Star TV'de başlayacak olan Serçe Sarayı sabırsızlıkla bekleniyor. Songül Öden, Mert Fırat ve Alican Yücesoy gibi pek çok sevilen oyuncuyu kadrosunda barındıran Serçe Sarayı dizisinde İlayda Alişan ve İsmail Ege Şaşmaz gibi genç oyuncular da yer alıyor. Serçe Sarayı dizisinde kocası öldükten sonra üç çocuğu ile kalan Serçe'nin yaşam mücadelesi anlatılıyor.

    Serçe Sarayı Dizisi Tolga Kimdir? Gerçek Adı Ne?


    Serçe Sarayı dizisindeki Tolga karakterini genç ve yakışıklı oyuncu İsmail Ege Şaşmaz canlandırıyor. Lise öğrencisi olan Tolga, Serçe'nin kız kardeşi Simen'le aynı okuldadır. Abisi olan Ali Rıza öğretmenle pek iyi geçinemeyen Tolga, Sinem'le yakın arkadaştır.

    İsmail Ege Şaşmaz Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?


    Yakışıklı oyuncu İsmail Ege Şaşmaz 25 Kasım 1993'de dünyaya geldi. Aslen Manisa'lı olan genç oyuncu küçük yaştan itibaren oyunculuğa ilgi duymaktadır. Manisa'da Belediye Konservatuarı'na giren Ege Şaşmaz ilk yılında ayrılarak İstanbul'a yerleşti. Çeşitli reklam filmlerinde rol alan Şaşmaz ATV'de yayınlanan Güven Bana adlı yarışmaya da tatıldı. İsmail Ege Şaşmaz, Güneşi Beklerken dizisindeki Barış karakteri ile büyük başarı bir performans sergileyerek dikkatleri üzerine çekti.
     
    Etiketler: Serçe Sarayı Dizisi Tolga Kimdir? Serçe Sarayı  Tolga  Gerçek Adı Ne? Serçe Sarayı Dizisi Tolganın Gerçek İsmi , Serçe Sarayı Dizisi Tolga, İsmail Ege Şaşmaz Kimdir?  İsmail Ege Şaşmaz Biyografisi, İsmail Ege Şaşmaz Dizileri, İsmail Ege Şaşmaz Kaç Yaşında? İsmail Ege Şaşmaz Fotoğrafları, İsmail Ege Şaşmaz Resimleri, İsmail Ege Şaşmaz Serçe Sarayı Dizisi, İsmail Ege Şaşmaz Saçları, İsmail Ege Şaşmaz Doğum Günü, Güneşi Beklerken Barış, İsmail Ege Şaşmaz Güneşi Beklerken
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Serçe Sarayı Dizisi Tolga - İsmail Ege Şaşmaz Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top