728x90 AdSpace

  • Latest News

    Beş Kardeş Dizisi Şevval - Ece Dizdar Kimdir?

    Kanal D'nin merakla beklenen yeni dizisi Beş Kardeş 16 Şubat'ta başlıyor. Başrollerinde Serkan Keskin, Melisa Sözen, Nihal Yalçın, Osman Sonant, Tansu Biçer, Nadir Sarıbacak ve Fatih Artman gibi sevilen oyuncuların yer aldığı Beş Kardeş dizisinde dikkat çeken bir diğer isim de Ece Dizdar. Güzel oyuncu Ece Dizdar Beş Kardeş dizisinde Şevval karakterini canlandıracak. Kendi çapında şarkıcılık yapan Şevval küçük işletmelerde sahne alıyor.

    Beş Kardeş Dizisi Şevval Kimdir? Gerçek Adı Ne?


    Beş Kardeş dizisindeki Şevval karakterini Ece Dizdar canlandırıyor. Küçük işletmelerede sahne alan Şevval sesi ve güzelliği ile dikkat çekiyor. Kötülük nedir bilmeyen, saf ve temiz kalpli bir kadın olan Şevval Fahriye'nin de çocukluk arkadaşıdır. Gençliğinde yaptığı bazı hatalarıdan dolayı hala vicdan azabı çeken Şevval herşeye rağmen iyi bir kadındır. Kendi çapında hayran kitlesi olan Şevval'in en büyük hayranı ise Orhan'dır. Orhan'da Şevval gibi müzikle uğraşmaktadır.

    Ece Dizdar Kimdir? Kaç Yaşında?


    Güzel oyuncu Ece Dizdar 13 Mayıs 1979'da İstanbul'da dünyaya geldi. Babasının işi gereği bir çok yabancı ülkede yaşadı. Oyuncu olmaya ortaokul yıllarında karar verdi ve ilk eğitimini de Belçika'da aldı. Üniversiteyi Marmara Üniversitesi'inde okuyan Ece Dizdar oyunculuk eğitimi almak için Londra'ya gitti. İngiltere'deki eğitimini tamamladıktan sonra Türkiye'ye dönen güzel oyuncu dizilerde rol almaya başladı. En Son Babalar Duyar, Hayalet, Karakol, Şubat ve Güneşi Beklerken gibi dizilerde rol alan Ece Dizdar çeşitli sinema filmlerinde de rol aldı. Ece Dizdar Beş Kardeş dizisi ile yeniden kamera karşısına geçti.

    Etiketler: Beş Kardeş Şevval  Kimdir? Beş Kardeş Dizisi Şevval  Gerçek Adı Ne? 5 Kardeş Şevval Gerçek İsmi, Beş Kardeş Dizisi Şevval,  Ece Dizdar Kimdir? Ece Dizdar Biyografisi,  Ece Dizdar Gerçek Hali, Ece Dizdar Dizileri, Ece Dizdar Kaç Yaşında? Ece Dizdar Fotoğrafları, Ece Dizdar Resimleri, Ece Dizdar Beş Kardeş Dizisi,  Ece Dizdar Doğum Günü, 
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Beş Kardeş Dizisi Şevval - Ece Dizdar Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top