728x90 AdSpace

  • Latest News

    Bedel Dizisi Begüm - Sedef Avcı Kimdir?

    ATV'nin yeni dizisi Bedel'in güzel ama bahtsız kızı BegümSedef Avcı canlandırıyor. Begüm sevdiği adamı kurtarmak için kendi hayatını feda ediyor. Bedel dizisinde Begüm Avcı'ya Necip Memili ve Berk Erçer eşlik ediyor.


    Bedel Dizisi Begüm Kimdir? Gerçek Adı Ne?


    Bedel dizisinde Begüm karakterini güzel oyuncu Sedef Avcı canlandırıyor. Begüm, genç, güzel ve duygusal bir kızdır. Çocukluğundan beri Ali'yi sevmektedir. Ama Ali'nin üvey kardeşi Vedat birbirini çok seven bu iki aşığın arasına girerek onları ayırır. Begüm'ü Ali'yi öldürmekle tehdit ederek zorla evlenir. Ali ise bu tehditten habersiz Begüm'ün kendisine ihanet etiğini düşünür. Ve intikam almak için yemin eder. Begüm ise iki erkek arasında kalarak büyük sıkıntı yaşar.

    Sedef Avcı Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?

    Güzel oyuncu Sedef Avcı  22 Ocak 1982'de İstanbul'da dünyaya geldi. Sedev Avcı'nın hayatı 1997'de katıldığı Elite Model Look güzellik yarışmasında birinci olmasıyla değişti. Aynı yıl oyunculuk yapmaya başlayan Sedef Avcı ilk olarak Böyle Mi Olacaktı dizisinde rol aldı.  O günden sonra Yanık Koza, Arka Sokaklar, Yaprak Dökümü, Menekşe İle Halil, Ezel, Mazi Kalbimde Yaradır  ve Boynu Bükükler gibi pek çok dizide rol alan güzel oyuncu ayrıca Romantik Komedi filmlerinde de rol aldı. Sedef Avcı 2005'de kendisi gibi oyuncu olan Kıvanç Kasabalı ile evlendi. Mutlu bir evliliği olan çiftin Can isminde bir de çocukları var. Sedef Avcın'ın resmi twitter hesabına  @sedeffavcii adresinden, instagram hesabına ise @sedef82 adresinden ulaşabilirsiniz. 

     
    Etiketler: Bedel Begüm Kimdir? Bedel Begüm Gerçek Adı Ne? Bedel Begüm Gerçek İsmi , Bedel Dizisi Begüm , Sedef Avcı  Kimdir?  Sedef Avcı  Biyografisi, Sedef Avcı instagram Adresi,  Sedef Avcı Twitter Adresi,  Sedef Avcı  Dizileri, Sedef Avcı  Kaç Yaşında? Sedef Avcı  Fotoğrafları, Sedef Avcı  Resimleri, Sedef Avcı  Bedel Dizisi,  
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Bedel Dizisi Begüm - Sedef Avcı Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top