728x90 AdSpace

  • Latest News

    Asla Vazgeçmem Yaren - Ege Kökenli Kimidir?

    Show TV'nin yeni dizisi Asla Vazgeçmem'de birbirinden ünlü sanatçılar rol alıyor. Tolgahan Sayışman, Amine Gülşe, Şafak Pekdemir ve Tuğçe Kumral gibi genç isimlerin rol aldığı Asla Vazgeçmem dizisinin dikkat çeken bir diğer ismi de Ege Kökenli oldu.

    Asla Vazgeçmem Yaren Kimdir? Gerçek Adı Ne?

     

    Genç yaşına rağmen bir çok dizide rol alan genç oyuncu Ege Kokenli Asla Vazgeçmem dizisinde Yiğit Kozanlı'nın kız kardeşi Yaren'i canlandırıyor. Sessiz ve sakin bir kız olan Yaren ailenin en küçük kızıdır. İki abisi, yengesi ve teyzesi ile aynı evde yaşayan Yaren vaktinin çoğunu ailesi ile geçiriyor.


    Ege Kökenli'nin Yeni Dizisi İçin Tıkla! 

    Ege Kökenli Kimidir? Kaç Yaşında? Nereli?


    Genç oyuncu Ege Kökenli 20 Mart 1993'de İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini Bilgi Üniversitesi'nde tamamlayan güzel oyuncu 2004'ten itibaren dizilerde rol almaya başladı. En İyi Arkadaşım ve Anadolu Kaplanı gibi dizilerde rol alan Ege Kökenli daha sonra rol aldığı Yahşi Cazibe dizisinde aykırı Rockçı rolü ile dikkatleri üzerine çekti. İlerleyen yıllarda rol aldığı Öğretmen Kemal ve Çalıkuşu dizilerinde de başarılı bir performans sergileyen genç oyuncu Asla Vazgeçmem dizisi ile yeniden kamera karşısına geçti. Asla Vazgeçmem dizisinde Yiğit'in kardeşi Yaren'i canlandıran Ege Kökenli'nin nasıl bir performans sergileyeceğini hep birlikte izleyeceğiz.

     Etiketler: Asla Vazgeçmem Yaren Kimdir?Asla Vazgeçmem Yaren Gerçek Adı Ne? Asla Vazgeçmem Yarenin Gerçek İsmi, Asla Vazgeçmem Yaren Selin, Ege Kökenli Kimdir?  Ege Kökenli Biyografisi, Ege Kökenli instagram Fotografları , Ege Kökenli Dizileri, Ege Kökenli Kaç Yaşında? Ege Kökenli Fotoğrafları, Ege Kökenli Resimleri, Ege Kökenli Asla Vazgeçmem Dizisi, Ege Kökenli, Ege Kökenlinin Doğum Günü,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Asla Vazgeçmem Yaren - Ege Kökenli Kimidir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top