728x90 AdSpace

  • Latest News

    Beyaz Yalan Alara - Melek | Deniz Baysal Kimdir?

    Show TV'nin yeni dizisi Beyaz Yalan daha başlamadan ilgi odağı oldu. Başrollerinde başarılı sanatçı Kutsi ve güzel oyuncu Deniz Baysal'ın yer aldığı dizi çok yakında başlıyor. Dizinin en dikkat çeken ayrıntısı ise Deniz Baysal'ın çift rolle izleyici karşısına çıkacak olması. Beyaz Yalan dizisinde ayrıca Ebru Aykaç, Ege Aydan, Onur Dikmen, Ebru Aytemur, Çağlar Sayın ve Seher Terzi gibi bir çok başarılı isim yer alıyor.

    Beyaz Yalan Alara Korel Kimdir? - Melek Kimdir? Gerçek Adı Ne?


    Beyaz Yalan dizisinde birbirine ikiz kadar benzeyen Alara ve Melek karakterlerini genç oyuncu Deniz Baysal canlandırıyor. Birbirlerine çok benzeyen Alara ve Melek kardeş değildir ve aralarında bir akrabalık bağı da yoktur. Alara zengin bir kızdır ve maddi olarak her şeye sahiptir, tek eksiği ise özgürlüğüdür. Melek ise çocukluğundan beri yoksulluk içinde büyümüştür. Hayalleri ve umutları olan kendi halinde bir kızdır.  İnsanlar çift yaratılmış sözünü bire bir yaşayan iki genç kızın karşılaşması hayatlarını tümden değiştirir. Alara ile Melek yer değiştirerek hayalini kurdukları hayata ilk adımlarını atarlar. Bu adımları onların hayatında ne gibi değişiklikler getirecek hep birlikte izleyip göreceğiz.

    Deniz Baysal Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?


    Genç ve güzel oyuncu Deniz Baysal 5 Nisan 1991'de İzmir'de dünyaya geldi. Oyunculuk kariyerine İzmir'de bir tiyatroda başlayan Deniz Baysal kendini geliştirerek oyunculuk alanında ilerlemeye başladı. İlk olarak Fox TV'de yayınlanan Derin Sular dizisinde rol alan genç oyuncu daha sonra da Star TV'nin sevilen dizisi Babalar Ve Evlatlar'da rol aldı. Genç oyuncu asıl çıkışını ise sevilen gençlik dizisi Kaçak Gelinler'deki Kainat rolü ile yaptı. Kaçak Gelinler dizisindeki başarılı performansı ile dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu Show TV'nin yeni dizisi Beyaz Yalan'la ilk defa başrolde yer alacak. Beyaz Yalan dizisinde Melek ve Alara karakterlerini bir arada canlandıracak olan Deniz Baysal'a ünlü sanatçı Kutsi eşlik edecek.


    Beyaz Yalan yeni bölümleri ile her cumartesi 20:00'de Show TV'de ekrana geliyor.
    Etiketler: Beyaz Yalan Alara Korel Kimdir? Beyaz Yalan Melek Kimdir? Beyaz Yalan Alara Gerçek Adı Ne? Beyaz Yalan Alara Gerçek İsmi, Beyaz Yalan Melek, Deniz Baysal Kimdir? Deniz Baysal Biyografisi, Deniz Baysal instagram Adresi, Deniz Baysal Twitter Adresi, Deniz Baysal Dizileri, Deniz Baysal Kaç Yaşında? Deniz Baysal Fotoğrafları, Deniz Baysal Resimleri, Deniz Baysal Beyaz Yalan Dizisi, Deniz Baysal Eski Hali,Deniz Baysal Kaçak Gelinler, Deniz Baysal Derin Sular,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Beyaz Yalan Alara - Melek | Deniz Baysal Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top