728x90 AdSpace

  • Latest News

    Gönül İşleri Dizisi Oyuncuları ve Konusu

    Star TV'nin sevilen dizisi Gönül İşleri başarılı gidişini sürdürüyor. Başrollerinde Bennu Yıldırımlar, Timuçin Esen, Sinem Kobal, Selma Ergeç, Can Yaman ve Sezai Aydın gibi sevilen isimlerin yer aldığı Gönül İşleri dizisi sıcak ve samimi hikayesi ile izleyicileri ekrana kilitliyor. Pazar akşamları ekrana gelen Gönül İşleri dizisi izleyicilere keyifli anlar yaşatıyor. Kimi zaman duygusal anların da yaşandığı dizi daha uzun süre ekranlara renk katacak gibi.

    Gönül İşleri Dizisi Oyuncu Kadrosu - Oyuncuları


    Bennu Yıldırımlar - Servet
    Timuçin Esen - Yılmaz
    Sinem Kobal - Sevda
    Kaan Yılmaz - Tibet
    Can Yaman - Bedir
    Gonca Vuslateri - Kader
    Selma Ergeç - Saadet
    Pamir Pekin - Kemal
    Sezai Aydın - Muzaffer
    Zerrin Nisancilar - Lale

    Gönül İşleri Dizisi Konusu ve Hikayesi


    Servet, Saadet ve Sevda anneleri terk ettikten sonra babalarıyla yaşayan üç kız kardeştir. Servet küçük yaşından beri kardeşlerine annelik yapmak zorunda kalmıştır. Eski futbolcu Yılmaz'la evlenen Servet çok sevmesine rağmen ayrılmanın eşiğine gelir. Ancak Yılmaz'ın çabaları boşanma işini erteler. Saadet ise saf ve masum bir kızdır. Çalıştığı kuyumcuyu soymak için kendisine yakınlaşan Asrın'ın kazığından sonra erkeklere güvenini yitirir. Ancak komiser Kemal'le yaşadığı yakınlaşma fikrini değişmesine sebep olur. Sevda ise en küçük olmanın verdiği rahatlıkla şımarık ve başına buyruk bir kızdır. Hukuk fakültesinde okuyan Sevda ünlü avukat Lale'nin oğlu Tibet'le evlenerek zengin bir hayat sürmenin peşindeydi. Ama karşısına çıkan Bedir kafasını karıştırır ve zenginlik hayalleri ile gerçek aşk arasında gidip gelir.

    Etiketler: Gönül İşleri Dizisi, Gönül İşleri Oyunucu Kadrosu, Gönül İşleri Oyuncuları, Gönül İşleri Dizisi Konusu ve Hikayesi, Gönül İşleri Nerede Çekiliyor?, Gönül İşleri Dizisi Fotoğrafları ve Resimleri, Gerçek Adı, Gerçek İsmi, Gönül İşleri Star TV, Gönül İşleri Sinem Kobal, Gönül İşleri Can Yaman, Gönül İşlerinin Oyuncuları,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Gönül İşleri Dizisi Oyuncuları ve Konusu Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top