728x90 AdSpace

  • Latest News

    Kocamın Ailesi Dizisi Güneş - Yeliz Kuvancı Kimdir?

    Fox TV'nin sevilen dizisi Kocamın Ailesi'nin sevilen oyuncularından olan Yeliz Kuvancı canlandırdığı Güneş karakteri ile göz dolduruyor. Dizi kariyerine 2010'da yayınlanan efsane dizi Öyle Bir Geçer Zaman Ki ile başlayan Yeliz Kuvancı o günden beri sevilen dizilerle ekranda yer alıyor.

    Kocamın Ailesi Güneş Kimdir? Gerçek Adı Ne?


    Kocamın Ailesi'nin sevilen veterineri Güneş'i güzel oyuncu Yeliz Kuvancı canlandırıyor. Veteriner olan Güneş hayvanları ve bütün canlıları seven duygusal bir kadındır. Kuzeni Cücü ile birlikte yaşayan Güneş komşuları olan Tarık'la da yakında evlenecektir.

    Yeliz Kuvancı Kimdir? Kaç Yaşında?


    Güzel oyuncu Yeliz Kuvancı  28 Şubat 1987'de İstanbul'da dünyaya geldi. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nden mezun olan güzel oyuncu 2010'dan itibaren dizilerde rol almaya başladı. İlk oyunculuk deneyimini Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde yaşayan Yeliz Kuvancı daha sonra Seni Bana Yazmışlar  ve Böyle Bitmesin gibi sevilen dizilerde rol aldı.

    Etiketler: Kocamın Ailesi Güneş Kimdir? Kocamın Ailesi Dizisi Güneş Gerçek Adı Ne? Kocamın Ailesi Güneş Gerçek İsmi, Kocamın Ailesi Güneş,  Yeliz Kuvancı Kimdir? Yeliz Kuvancı Biyografisi,  Yeliz Kuvancı Gerçek Hali,  Yeliz Kuvancı Dizileri,  Yeliz Kuvancı Kaç Yaşında?  Yeliz Kuvancı Fotoğrafları, Yeliz Kuvancı Resimleri,  Yeliz Kuvancı Kocamın Ailesi Dizisi,  Yeliz Kuvancı Doğum Günü, 
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Kocamın Ailesi Dizisi Güneş - Yeliz Kuvancı Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top