728x90 AdSpace

  • Latest News

    Serçe Sarayı Kadir - Mert Fırat Kimdir?

    Star TV'nin merakla beklenen yeni dizisi Serçe Sarayı çok yakında başlıyor. Songül Öden'in başrolde yer aldığı dizide ayrıca Mert Fırat ve Alican Yücesoy gibi yakışıklı oyuncular da yer alıyor. Mert Fırat Serçe Sarayı dizisinde Kadir karakterini canlandıracak. Yakışıklı oyuncu Mert Fırat son olarak Bir Varmış Bir Yokmuş isimli sinema filminde rol almıştı.

    Serçe Sarayı Kadir Kimdir? Gerçek Adı Ne?


    Serçe Sarayı dizisindeki Kadir karakterine yakışıklı oyuncu Mert Fırat canlandırıyor. Kadir yıllar sonra eski mahallesine geri döner. Eski aşkı Serçe ile karşılaşan Kadir ona hala aşık olduğunun farkına varır. Ancak aradan geçen uzun zaman Serçe'nin hayatında çok şey değiştirmiştir. Kocasını trafik kazasında kaybeden Serçe üç çocuğu ile hayatını sürdürmektedir. Kadir, Serçe'nin peşine düşer ve ona hala aşık olduğunu söyler.


    Mert Fırat Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?


    Yakışıklı oyuncu Mert Fırat 10 Ocak 1981'de Ankara'da dünyaya geldi. Ankara Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Mert Fırat oyunculuğun yanı sıra senaristlik de yapmaktadır. Senarist kadrosunda yer aldığı Başka Dilde Aşk, Atlıkarınca, Erkek Tarafı: Testosteron ve Bir Varmış Bir Yokmuş filmlerinde oyuncu olarak da rol aldı. Dizi oyunculuğuna 2000 yılında yayınlanan Bizim Evin Halleri dizisi ile başladı. Daha sonra Binbir Gece, Kapalı Çarşı, Bir Ömür Yetmez ve İntikam gibi dizilerde rol aldı. Uzun bir aradan sonra Serçe Sarayı dizisi ile ekranlara dönen yakışıklı oyuncu izleyicilerin karşısına Kadir karakteri ile çıkacak.

    Etiketler: Serçe Sarayı Dizisi Kadir Kimdir? Serçe Sarayı  Kadir  Gerçek Adı Ne? Serçe Sarayı Dizisi Kadirin Gerçek İsmi , Serçe Sarayı Dizisi Kadir, Mert Fırat Kimdir?  Mert FıratBiyografisi, Mert Fırat Dizileri, Mert Fırat Kaç Yaşında? Mert Fırat Fotoğrafları, Mert Fırat Resimleri, Mert Fırat Serçe Sarayı Dizisi, Mert Fırat Saçları, Mert Fırat Doğum Günü,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Serçe Sarayı Kadir - Mert Fırat Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top