728x90 AdSpace

  • Latest News

    Racon Dizisi Zerrin - Ekin Türkmen Kimdir?

    Merakla beklenen yeni dizi Racon "Ailem İçin" 10 Mart Salı akşamı ATV'de başlıyor. Oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken dizinin başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Sezin Akbaşoğulları, Seçkin Özdemir, Hande Doğandemir, Ekin Türkmen, Sarp Akkaya ve Barış Arduç gibi sevilen isimler yer alıyor. Dizinin öne çıkan bayan oyuncularından biri olan Ekin Türkmen, Racon dizisinde Zerrin karakterini canlandırıyor.

    Racon Dizisi Zerrin Kimdir? Gerçek Adı Ne?


    Racon dizisindeki Zerrin karakterini güzel oyuncu Ekin Türkmen canlandırıyor. Genç ve güzel bir kadın olan Zerrin, Adnan'ın sevgilisidir. Zeki ve kurnaz bir kadın olan Zerrin Adnan'a aşık değildir. Adnan'ın babası Kenan'a yakın olmak için onun basamak olarak kullanır. Adnan sevgilisi Zerrin'in babasının düşmanıyla iş birliği yaptığından habersizdir.

    Ekin Türkmen Kimdir? Kaç Yaşında?


    Güzel oyuncu Ekin Türkmen 22 Ağustos 1984'de Ankara'da dünyaya geldi. Haliç Üniversitesi'nin Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Genç oyuncu ilk olarak 2002 yılında yayınlanan efsane dizi Ekmek Teknesi'nde rol aldı. Ayrıca Acı Hayat, Adanalı, Küçük Kadınlar, Karakol ve Aşk Emek İster gibi pek çok sevilen dizide rol aldı. Son olarak Hatasız Kul Olmaz dizisinde rol alan ünlü oyuncu Racon dizisiyle yeniden ekranlara dönüyor.
    Etiketler: Racon Zerrin Kimdir? Racon Dizisi Zerrin Gerçek Adı Ne? Racon Zerrinin Gerçek İsmi , Racon Dizisi Zerrin, Ekin Türkmen Kimdir? Ekin Türkmen Biyografisi, Ekin Türkmen Dizileri, Ekin Türkmen Kaç Yaşında? Ekin Türkmen Fotoğrafları, Ekin Türkmen Resimleri, Ekin Türkmen Racon Dizisi, Ekin Türkmen Saçları, Ekin Türkmen Doğum Günü,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Racon Dizisi Zerrin - Ekin Türkmen Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top