728x90 AdSpace

  • Latest News

    Düş Bahçesi Dizisi Oyuncuları ve Konusu

    Star TV'nin yeni dizisi Düş Bahçesi'nin kadrosu her geçen gün netleşiyor. Star TV' iddialı dizilerinden olması beklenen dizinin kadrosu da oldukça iddialı.

    Düş Bahçesi Dizisi Oyuncu Kadrosu


    Başrolünde Zoraki Koca, Baba Ocağı, Küçük Sırlar ve Muhteşem Yüzyıl gibi sevilen dizilerde rol alan yakışıklı oyuncu Burak Özçivik'in yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde vizyona giren Aşk Sana Benzer filmi ile adında çokça söz ettiren Burak Özçivik'in Fahriye Evcen'le aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Düş Bahçesi dizisinde Burak Özçivik'e Yaprak Dökümü, Hayat Devam Ediyor ve Fatih Harbiye dizilerinde rol alan güzel oyuncu Neslihan Atagül eşlik edecek. Dizinin kadrosuna son olarak genç oyuncu Melisa Aslı Pamuk'un da dahil olduğu öğrenildi.

    Düş Bahçesi Dizisi Konusu - Hikayesi


    Henüz resmi bir açıklama yapılmadı ama dizinin konusu tahmin edebileceğiniz gibi genç aşıklar üzerinden ilerleyecek. Neslihan Atagül zengin kızı, Burak Özçivit ise fakir oğlanı oynayacak.

    Düş Bahçesi Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

     
    Merakla beklenen dizinin çekimlerine başlanmıştı ama sette çıkan bir tartışma yüzünden ara verirldi. Düş Bahçesi dizisinin çekimlerine Eylül ayında devam edileceği öğrenildi.



    Etiketler: Düş Bahçesi Dizisi, Düş Bahçesi Oyuncu Kadrosu, Düş Bahçesi Oyuncuları, Düş Bahçesi Dizisi Konusu, Düş Bahçesi Dizisi Hikayesi, Düş Bahçesi Star TV, Düş Bahçesi Ne Zaman - Hangi Gün?, Düş Bahçesi Hangi Kanalda?, Düş Bahçesi Dizisi Fotoğrafları ve Resimleri, Gerçek Adı, Gerçek İsmi, Düşler Bahçesi Dizisi  
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Düş Bahçesi Dizisi Oyuncuları ve Konusu Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top