728x90 AdSpace

  • Latest News

    Ve Kazanan Jüri Üyeleri, Yarışmacıları ve Sunucusu

    Star TV'nin yeni şarkı yarışması Ve Kazanan 21 Şubat'ta başlıyor. Yepyeni bir formatla ekrana gelecek olan Ve Kazanan yarışması izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Yarışmanın jüri üyeliğini ünlü rockçı Şebnem Ferah ile yakışıklı popçu Kenan Doğulu yapacak. Ayrıca 101 kişiden oluşan bir de halk jürisi olacak.

    Ve Kazanan Yarışmacıları


    Ve Kazanan'da her hafta 8 yarışmacı finale kalmak için karşılıklı olarak sahneye çıkıyor. Karşılıklı söylenen şarkıların ardından kimin eleneceğine 101 kişilik büyük jüri karar veriyor. Fakat yarışmacılar kimin eleneceğini öğrenmeden önce jürinin yaptığı para ödülünü kabul ederek yarışmadan çekilebilir ya da yarışmaya devam ederek büyük finalde yarışma şansı kazanır. 13 yaşından büyük herkesin, istediği tarzda katılabildiği Ve Kazanan yarışmasında kazanmak için sadece sesinizin güzel olması yetmiyor büyük risklere girecek cesaretinizin de olması gerekiyor.

    İşte Ve Kazanan'ın 1. Olan Yarışmacısı?

     

    Ve Kazanan Yarışması Jüri Üyeleri


    Şebnem Ferah ve Kenan Doğulu'nun da yer aldığı 101 kişilik dev bir jüri. 101 kişilik halk jürisine Kenan Doğulu ve Şebnem Ferah başkanlık yapacak. Kimin kazanıp kimin eleneceğine büyük jüri karar verecek.

    Ve Kazanan Yarışması Sunucusu


    Ve Kazanan yarışmasının sunuculuğu genç ve yakışıklı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu yapacak. Oyunculuğun yanında sunuculuk da yapan Uraz Kaygılaroğlu daha önce Pis Yedili, Harem, Eski Hikaye ve Es Es dizilerinde rol almıştı. Ayrıca Tam Zamanı ve Takip gibi bilgi yarışmalarında da sunuculuk yapmıştı.

    Ve Kazanan Jüri Üyeleri, Ve Kazanan Yarışmaxıları, Ve Kazanan Sunucusu, Ve Kazanan Formatı, Ve Kazanan Yarışması, Ve Kazanan Star TV, Ve Kazanan Şebnem Ferah, Ve Kazanan Kenan Doğulu, Ve Kazanan Uraz Kaygılaroğlu,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ve Kazanan Jüri Üyeleri, Yarışmacıları ve Sunucusu Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top