728x90 AdSpace

  • Latest News

    Kara Ekmek Dizisi Hale - Başak Daşman Kimdir?

    ATV'nin sevilen dizisi Kara Ekmek cuma akşamlarının en çok izlenen dizilerinden biri. Kısa sürede büyük beğeni toplayan Kara Ekmek dizisi bir çok ünlü ismi kadrosunda barındırıyor. Özlem Yılmaz, Engin Hepileri, Ushan Çakır, Altan Erkekli, Başak Daşman, Elif Can Ongurlar ve Gülçin Santırcıoğlu gibi sevilen isimler rol alıyor. Özlem Yılmaz canlandırdığı Asiye karakteri ile müthiş bir oyunculuk sergilerken dizinin dikkat çeken bir diğer oyuncusu da Başak Daşman. Hale karakterini canlandıran güzel oyuncu başarılı performansı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

    Kara Ekmek Hale Kimdir? Gerçek Adı Ne?


    Kara Ekmek dizisindeki Hale karakterini güzel oyuncu Başak Daşman canlandırıyor. Orta halli bir ailenin kızı olan Hale, zengin iş adamı Taylan'la evlenir. Büyük bir yalıda Taylan'ın ailesi ile yaşayan Hale kısa sürede sosyetik hayata uyum sağlar. Ancak annesi onun kadar özenli değildir. Hale, tam bir sonradan görme gibi davranan annesinin davranışlarından rahatsızdır. Sürekli uyarmasına rağmen annesini bu huyundan vazgeçiremez. Birbirlerini çok seven Taylan ve Hale'nin bir çocukları olur. Ancak bir kaza sonucu üç yaşındayken çocuklarını kaybederler. Hale bu kazadan kendisini ve Taylan'ı sorumlu tutar. Öte yandan Selin'in yalıya gelmesi Hale'yi çok rahatsız eder. Selin'i yalıdan göndermek için bir açığını kollar.

    Başak Daşman Kimdir? Kaç Yaşında? Dizileri


    Güzel oyuncu Başak Daşman 10 Nisan 1981'de İstanbul'da doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi'nde Sanat Tarihi eğitimi alan güzel oyuncu ayrıca özel bir tiyatroda oyunculuk eğitimi aldı. Uzun süredir dizilerde rol alan Başak Daşman ilk olarak 1996'da TRT'de yayınlanan Şaşıfelek Çıkmazı dizisinde rol aldı. Ayrıca Yılan Hikayesi, Üzgünüm Leyla, Benimle Evlenir Misin, Asmalı Konak, Çemberimde Gül Oya, Doktorlar, Parmaklıklar Ardında, Son ve İntikam gibi sevilen dizilerde de rol aldı. Dizi oyunculuğuna kısa bir ara veren güzel oyuncu Oflu Hoca'nın Şifresi, Tehlikeyle Flört ve Yav He He gibi sinema filmlerinde rol aldı. Kara Ekmek dizisi ile yeniden ekranlara dönen Başak Daşman canlandırdığı Hale karakteri ile büyük beğeni topladı.

    Başak Daşman Resmi Instagram Hesabı: instagram.com/basagu
    Başak Daşman Resmi Twitter Adresi: twitter.com/basakdasman

    Etiketler: Kara Ekmek Hale Kimdir? Kara Ekmek Dizisi Hale Gerçek Adı Ne? Kara Ekmek Halenin Gerçek İsmi , Kara Ekmek Dizisi Hale, Başak Daşman Kimdir? Başak Daşman Biyografisi, Başak Daşman instagram Fotografları , Başak Daşman Dizileri, Başak Daşman Kaç Yaşında? Başak Daşman Fotoğrafları, Başak Daşman Resimleri, Başak Daşman Kara Ekmek  Dizisi, Başak Daşman, Başak Daşmanın Doğum Günü, Başak Daşmanın Burcu Ne
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Kara Ekmek Dizisi Hale - Başak Daşman Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top