728x90 AdSpace

  • Latest News

    Serçe Sarayı Dizisi Nerede Çekiliyor?

    Star TV'nin yeni dizisi Serçe Sarayı 5 Mart Perşembe günü başlıyor. Serçe Sarayı dizisinin başrollerinde Songül Öden, Mert Fırat ve Alican Yücesoy yer alıyor. Dizide ayrıca İsmail Ege Şaşmaz, İlayda Alişan, Esra Dermancıoğlu, Erkan Bektaş, Selen Öztürk ve Gülen Karaman gibi bir çok sevilen oyucuyu rol alıyor.

    Songül Öden'in canlandırdığı Serçe karakteri 3 çocuğu ile yaşama mücadelesi veren dul bir kadındır.


    Serçe Sarayı Dizisi Nerede Çekiliyor?


    Star'ın merakla beklenen yeni dizi Serçe Sarayı'nın çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. 5 Mart'ta itibaren her perşembe ekrana gelecek olan dizinin çekimleri İstanbul'un güzel ilçelerinden olan Üsküdar'da yapılıyor. Mahalle ortamında geçen hikaye için seçilen mekan ise Kuleli Mahallesi. Dizinin öne çıkan mekanlarından biri de okul çekimlerinin yapıldığı Burhan Felek Lisesi.

    Serçe Sarayı Dizisinin Çekildiği Okul Nerede?


    Okul çekimleri Burhan Felek Lisesi'nde yapılıyor. Okulun adresi: Salacak Mah. Dr. Sıtkı Özferendeci sok. No1 Üsküdar

    Serçe Sarayı Nerede Çekiliyor? Serçe Sarayı Nerde Çekiliyor? Serçe Sarayının Çekildiği Yer, Serçe Sarayının Çekildiği Okul Nerede? Serçe Sarayı Seti Nerede? Serçe Sarayı Hangi Mahallede Çekiliyor? Serçe Sarayının Çekildiği Lise Nerede? Serçe Sarayının ÇEkildiği Lisenin Adresi, Serçe Sarayı Burhan Felek Lisesi, Serçe Sarayı Kuleli,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Serçe Sarayı Dizisi Nerede Çekiliyor? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top