728x90 AdSpace

  • Latest News

    Bedel Dizisi Nazan - Gonca Sarıyıldız Kimdir?

    Atv'nin yeni sezon iddialı dizilerinden biriside Bedel Dizisi oldu. Seçkin oyuncu kadrosuyla izleyicilerden oldukça ilgi gördü. Bedel Dizisi Nazan dizide fettan bir bayan karakter. Bedel Dizisi Nazan'ın gerçek adı Gonca Sarıyıldız'dır. Genç ve başarılı oyuncu Gonca Sarıyıldız bir süre önce ekranlara veda eden Diğer Yarım'da ikiz kardeşler rolüyle çift karakteri birden başarıyla canlandırmıştı.
    Bedel Dizisi Nazan

    Nazan, Bedel Dizisinde paraya düşkün ve Vedat'ın etrafında çeşitli oyunlar sergileyerek aklını çelmeye çalışacak olan bir karakteri canlandıracak.  Oyuncu Gonca Sarıyıldız hakkında merak edilen konuları sizlere paylaşmaya çalışacağız. Bedel Dizisi Nazan kimdir, gerçek adı ne, kaç yaşında bütün bu soruların cevabını yazımızın devamında bulacaksınız.

    Gonca Sarıyıldız Kimdir?

    Genç ve başarılı güzel oyuncu Gonca Sarıyıldız  10 Şubat 1986 yılında doğmuştur. Yurtdışında dünyaya gelen oyuncu daha sonra Türkiye'ye dönüş yapmıştır. Ankara'ya yerleşen Gonca Sarıyıldız Ankara Anıttepe Lisesini bitirmiştir. Oyunculuk yapma kararı alan oyuncu Yeditepe Ünv. Tiyatro Bölümünü bitirmiştir.
    Üniversite eğitiminin ardından Müjdat Gezen Tiyatrosunda eğitimine devam ederek çeşitli oyunlarda rol almıştır. Muhteşem Yüzyıl ile izleyicilerin tanıdığı bir isim haline gelen Gonca Sarıyıldız, Atv ekranlarında yayınlanan Diğer Yarım dizisi ile başrol oynamış ve başarılı bir oyunculuk sergilemiştir. Son olarak Bedel Dizisinde Nazan karakteriyle izleyici karşısına çıkmıştır.
    Gonca Sarıyıldız, 1.75 boyunda, 55 kilodur. Güzel fiziği de oyunculuktaki başarısına katkı sağlamaktadır.

    Gonca Sarıyıldız Fotoğrafları ve Resimleri

     

     Etiketler: Bedel Dizisi Nazan Kimdir, Bedel Dizisi Nazan Gerçek Adı Ne, Bedel Dizisi Nazan Kaç Yaşında, Bedel Dizisi Nazan Gonca Sarıyıldız, Bedel Gonca Sarıyıldız Biyografi, Gonca Sarıyıldız Fotoğrafları, Gonca Sarıyıldız Kaç Yaşında, Gonca Sarıyıldız Boyu Kilosu Kaç, Gonca Sarıyıldız Facebook Twiitter Instagram Hesabı, Gonca Sarıyıldız Burcu Ne, Gonca Sarıyıldız Oynadığı Diziler, Gonca Sarıyıldız Wikipidea
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Bedel Dizisi Nazan - Gonca Sarıyıldız Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top