728x90 AdSpace

  • Latest News

    Kaderimin Yazıldığı Gün Elif - Hatice Şendil Kimdir?

    Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinin sevilen oyuncularından biri olan Hatice Şendil dizide Elif karakterini canlandırıyor. Dizi oyunculuğuna 2001'de yayınlanan Yeni Hayat dizisi ile adım atan güzel oyuncu Hatice Şendil o günden beri ilgi ile izleniyor. Hatice Şendil, Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde Özcan Deniz, Begüm Kütük ve Gürbey İleri gibi ünlü isimlerle birlikte rol alıyor.

    Kaderimin Yazıldığı Gün Elif Kimdir? Gerçek Adı Ne?


    Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde Elif karakterini güzel oyuncu Hatice Şendil canlandırıyor. Antakyalı bir ailenin kızı olan Elif babası tarafından bir adamla zorla evlendirilmek istenir. Evlenmek istemeyen Elif baskı yapan babasını bıçaklayarak İstanbul'a kaçar. Zor durumda kalan Elif, Kıymet hanımla karşılaşır. Taşıyıcı anne için uygun biri arayan Kıymet hanım zor durumdaki Elif'i kolayca ikna eder. Elif taşıyıcı anne olacak ve çocuk doğduktan sonra da kendi yoluna gidecekti. Ama işler planlandığı gibi gitmez.

    Hatice Şendil Kimdir? Kaç Yaşında?


    Güzel oyuncu Hatice Şendil 2 Ağustos 1983'de İstanbul'da dünyaya geldi. Bir süre Antalya'da yaşayan Hatice Şendil katıldığı güzellik yarışmalarında ilk üçe girerek dikkatleri üzerine çekti. Özel hocalardan oyunculuk dersleri alan güzel oyuncu 2001'den itibaren dizilerde rol almaya başladı. Fesupanallah, Kurtlar Vadisi, İki Yabancı, Yaban Gülü, Geniş Aile, Karadağlar ve Ustura Kemal gibi dizilerde rol aldı. Erkan Petekkaya ile birlikte rol aldığı Dila Hanım dizisinde başarılı bir performans sergileyerek dikkatleri yeniden üzerine çekti. Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde Özcan Deniz'le birlikte rol alan Hatice Şendil başarılı oyunculuğunu devam ettirerek izleyicilerden tam not aldı.

    Etiketler: Kaderimin Yazıldığı Gün Elif Kimdir? Kaderimin Yazıldığı Gün Elif  Gerçek Adı Ne? Kaderimin Yazıldığı Gün Elif  Gerçek İsmi, Kaderimin Yazıldığı Gün Elif,  Hatice Şendil Kimdir? Hatice Şendil Biyografisi,  Hatice Şendil Gerçek Hali,  Hatice Şendil Dizileri,  Hatice Şendil Kaç Yaşında? Hatice Şendil Fotoğrafları,  Hatice Şendil Resimleri, Hatice Şendil  Kaderimin Yazıldığı Gün Dizisi,  Hatice Şendil Doğum Günü, 
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Kaderimin Yazıldığı Gün Elif - Hatice Şendil Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top