728x90 AdSpace

  • Latest News

    Sevdam Alabora Gökhan - Kadir Doğulu Kimdir?

    ATV'nin merakla beklenen yeni dizisi Sevdam Alabora 10 Şubat'ta başlıyor. Salı akşamları ekrana gelecek dizide biebirinden ünlü isimler rol alıyor. Dizinin başrol oyuncusu olan Kadir Doğulu'ya Elçin Sangu, Başak Parlak ve İlker Kızmaz gibi sevilen isimler eşlik ediyor. Dizide ayrıca Mustafa Avkıran ve Gökçe Yanardağ gibi deneyimli isimler de var.

    Sevdam Alabora Gökhan Kimdir? Gerçek Adı Ne?


    Sevdam Alabora dizisinde Gökhan karakterini yakışıklı oyuncu Kadir Doğulu canlandırıyor. Zengin çiftlik sahibi Ali Hikmet'in üvey oğlu olan Gökhan yurt dışında yaşamaktadır. Gökhan'ın üvey evlat olduğunu hiç kimse bilmemektedir. Çiftlikten uzak yaşayan Gökhan ailesini görmeye çok nadir gelir. Ama son gelişinde yaşanan olaylar onun geri dönmesine mani olur. Bunu fırsat bilen Banu Gökhan'la evlenme planlarını hayata geçirmeye başlar. Ancak hiç hesaba katmadığı Zeynep işin içine girince planları altüst olur. Çünkü Gökhan çocukluk arkadaşı Zeynep'i genç ve güzel bir kız olarak karşısında görünce ona aşık olur.

    Kadir Doğulu Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?


    Yakışıklı oyuncu Kadir Doğulu 19 Nisan 1982'de Mersin'de dünyaya geldi. Liseyi Mersin'den tamamladıktan sonra üniversite eğitimi için İstanbul'a geldi. Okan Üniversitesi Gastronomi Bölümü'nü bitirdikten sonra bir süre gıda sektöründe çalıştı. Daha sonra oyunculuk yapmaya başlayan Kadir Doğulu ilk olarak Küçük Sırlar dizisinde rol aldı. Ardından çok ses getiren Pis Yedili dizisinde başarılı bir performans sergiledi. Fatih Harbiye dizisi ile oyunculuk alanında kendini iyice kanıtlayan Kadir Doğulu milyonları kendine hayran bıraktı. Özellikle genç kızların ilgi ile takip ettiği yakışıklı oyuncu yeni dizi Sevdam Alabora ile yeniden izleyicilerle buluşuyor. Ayrıca TV8'de yayınlanan Bu Tarz Benim yarışmasının jüri üyelerinden olan Kenan Doğulu'nun da kardeşidir.

    Etiketler: Sevdam Alabora Gökhan Kimdir? Sevdam Alabora Gökhan Gerçek Adı Ne? Sevdam Alabora Gökhan Gerçek Hali, Sevdam Alabora Gökhan, Kadir Doğulu Kimdir?  Kadir Doğulu Biyografisi,  Kadir Doğulu instagram Adresi, Kadir Doğulu Twitter Adresi, Kadir Doğulu Dizileri, Kadir Doğulu Kaç Yaşında?  Kadir Doğulu Fotoğrafları, Kadir Doğulu Resimleri, Kadir Doğulu Sevdam Alabora, Kadir Doğulunun? Kadir Doğulu Nereli?
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Sevdam Alabora Gökhan - Kadir Doğulu Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top