728x90 AdSpace

  • Latest News

    Karadayı Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu

    Üç sezondur ATV'de soluksuz ilzenen Karadayı dizisi büyük başarılara imza atarak devam ediyor. Oyuncu kadrosunda Kenan İmirzalıoğlu, Çetin Tekindor, Bergüzar Korel, Funda Eryiğit ve Sermet Yeşik gibi bir çok ünlü ismi barındıran Karadayı dizisi Pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi.

    Karadayı Dizisi Oyuncu Kadrosu - Gerçek İsimleri


    Çetin Tekindor - Nazif Kara
    Kenan İmirzalıoğlu - Mahir Kara
    Bergüzar Korel - Feride
    Funda Eryiğit - Belgin
    Fatih Al - Sosyete Yusuf
    Hüseyin Soyaslan - Kütük Nail
    Sermet Yeşil - Sarı Celal

    Karadayı  Dizisi Hikayesi - Konusu


    Mahir nişanlanacağı gün babası cinayet suçlaması ile gözaltına alınır. Mahir'in hayatını tamamen değiştiren bu olaydan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmaz. Babasını kurtarmak için soluksuz bir mücadeleye girişen Mahir adaletin yerini bulması için gözünü kırpmadan ölüme bile gider. Mahir adalet mücadelesi verirken Feride hakime aşık olur. Bir yandan ailesi için mücadele veren Mahir diğer yandan da aşkına sonuna kadar sahip çıkar.

    Etiketler: Karadayı Dizisi, Karadayı Oyunucu Kadrosu, Karadayı Oyuncuları, Karadayı Dizisi Konusu ve Hikayesi, Karadayı Nerede Çekiliyor?, Karadayı  Ne Zaman?, Karadayı Hangi Kanalda?, Karadayı Dizisi Fotoğrafları ve Resimleri, Gerçek Adı, Gerçek İsmi, Karadayı ATV, Karadayı Kenan İmirzalıoğlu, Karadayı Funda Eryiğit
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Karadayı Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top