728x90 AdSpace

  • Latest News

    Poyraz Karayel Dizisi Sinan - Ataberk Mutlu Kimdir?

    Kanal D'nin sevilen dizisi Poyraz Karayel'de İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Ataberk Mutlu, Musa Uzunlar, Celil Nalçakan, Ece Özdikici, Ali İl ve Cem Cücenoğlu gibi pek çok sevilen isim rol alıyor. Dizinin en küçük oyuncusu olan Ataberk Mutlu, Poyraz'ın oğlu Sinan'ı canlandırıyor.

    Ataberk Mutlu Kimdir? Kaç Yaşında?


    Küçük oyuncu Ataberk Mutlu 14 Haziran 2005'de İstanbul'da dünyaya geldi. 7 yaşındayken rol aldığı Arkadaşım Max isimli sinema filmi ile dikkatleri üzerine çeken minik oyucu sempatik tavırlarıyla çok sevildi. Karadayı dizisindeki Nazif karakteri ile herkesi kendine hayran bırakan Ataberk sergilediği oyunculukla ekran başındaki izleyicilere "bu çocuk büyümüşte küçülmüş" dedirtti. Küçük oyuncu rol aldığı Bana Adını Sor ve Pek Yakında gibi sinema filmlerinde de başarılı bir oyunculuk sergiledi.

    Poyraz Karayel Dizisi Sinan -Kimdir? Gerçek Adı Ne?


    Kanal D'nin yeni dizisi Poyraz Karayel'le bir kez daha kamera karşısına geçen minik oyuncu sergilediği muhteşem oyunculukla bir kez daha izleyicilerin gönlünü fethetmeyi başardı. Ataberk Mutlu Poyraz Karayel dizisinde Sinan karakterini canlandırıyor. Sinan, anne ve babası boşandıktan sonra içine kapanır. Çok fazla arkadaşı yoktur. Hayatta en sevdiği kişi babasıdır.

    Poyraz Karayel Dizisi Sinan, Poyraz Karayel Sinan, Poyraz Karayeldeki Sinanın Gerçek Adı Ne? Poyraz Karayel Sinan Gerçek İsmi, Poyraz Karayel Ataberk Mutlu, Poyraz Karayeldeki Küçük Çocuk, Poyraz Karayel Küçük Çocuğun Gerçek Adı Ne? Ataberk Mutlu Kimdir? Ataberk Mutlu Kaç Yaşında? Ataberk Mutlu Resimleri, Ataberk Mutlu Fotoğrafları, Ataberk Mutlu Karadayı,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Poyraz Karayel Dizisi Sinan - Ataberk Mutlu Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top