728x90 AdSpace

  • Latest News

    Acil Servis Zeynep Kimdir? - Nur Erkul Biyografisi

    Show TV'nin yeni dizisi Acil Servis'in ilk bölümü ilgi ile izlendi. Acil Servis dizisi, hastalarını hayatta tutmaya çalışan fedakar doktorlar ve hayatla ölüm arasındaki ince çizgide gidip gelen insanların hikayesi. Dizinin başrol oyuncularından biri olan Nur Erkul. Dizide ayrıca Serhat Teoman, Seda Akman, Tamer Tıraşoğlu ve Gökhan Soylu gibi sevilen isimler yer alıyor.


    Acil Servis Zeynep Kimdir? Gerçek Adı Ne?


    Acil Servis dizisinde Zeynep hemşireyi güzel oyuncu Nur Erkul canlandırıyor. Hastalarla yakından ilgilenen ve işini severek yapan bir hemşire olan Zeynep son derece duygusaldır. Çapkın biri olan Sinan doktorla birlikte olan Zeynep hemşire bu ilişkiyi sürdürecek gücü kaybetmiştir.


    Nur Erkul Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?


    Güzel oyuncu Nur Erkul 17 Nisan 1985'de Bursa'da dünyaya geldi. Özel bir tiyatroda oyunculuk eğitimi alan güzel oyuncu Kılıç Günü, Ay Tutulması, Böyle Bitmesin, Ali Ayşe'yi Seviyor ve Bir Yusuf Masalı gibi sevilen dizilerde rol aldı. Nur Erkul yeni dizi Acil Servis'te Zeynep hemşire olarak izleyicilerin karşısına çıkıyor.


    Nur Erkul resmi instagram hesabı: instagram.com/nurerkul
    Nur Erkul resmi twitter adresi: twitter.com/Nurerkull

    Etiketler: Acil Servis Zeynep Kimdir? Acil Servis Zeynep Gerçek Adı Ne? Acil Servis Zeynep Gerçek İsmi , Acil Servis Zeynep Hemşire,  Nur Erkul Kimdir?  Nur Erkul Biyografisi, Nur Erkul instagram Adresi,  Nur Erkul Twitter Adresi,  Nur Erkul Dizileri, Nur Erkul Kaç Yaşında? Nur Erkul Fotoğrafları, Nur Erkul Resimleri, Nur Erkul Acil Servis Dizisi,  
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Acil Servis Zeynep Kimdir? - Nur Erkul Biyografisi Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top