728x90 AdSpace

  • Latest News

    Kardeş Payı Emrah - Emrah Kaman Kimdir?

    Star TV'nin fenomen dizisi Kardeş Payı özellikle gençler tarafından büyük ilgi ile takip ediliyor. Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Seda Bakan gibi sevilen oyuncuların yer aldığı kadroya sonrada dahil olan Emrah Kaman başarılı oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çekti.

    Kardeş Payı Emrah Kimdir? Gerçek Adı Ne?


    Kardeş Payı'nın sevilen karakterlerinden biri olan Sivaslı Emrah'ı genç oyuncu Emrah Kaman canlandırıyor. Sivas'ın bağrından kopup İstanbul'a gelen yağız bir Anadolu çocuğu olan Emrah çocukluk arkadaşı Eda'yla tekrar karşılaşır. Eda'ya aşık olan Emrah onun peşinden ayrılmaz. Metin'le sürekli rekabet içinde olan Emrah, Eda'yı elde etmek için her yolu dener.

     Emrah Kaman Kimdir?


    Senarist ve oyuncu olan Emrah Kaman, Kardeş Payı dizisinde hem oyunculuk hem de senaristlik yapmaktadır. Kardeş Payı dizisinin senaristleri arasında Emrah Kaman'ın abisi Murat Kaman ve Ali İhsan Varol da yer alıyor. Genç oyuncu Emrah Kaman daha önce de Yalan Dünya, Balkan Düğünü, Hanımın Çiftliği ve İbreti Ailem gibi dizilerde rol almıştı. Kardeş Payı dizisindeki Emrah karakteri ile çok sevilen Emrah Kaman özellikle genç izleyiciler tarafından hayranlıkla takip ediliyor.

    Etiketler: Kardeş Payı Emrah Kimdir? Kardeş Payı Emrah Gerçek Adı Ne? Kardeş Payı Emrahın Gerçek İsmi, Kardeş Payı Dizisi Emrah,  Emrah Kaman Kimdir? Emrah Kaman Biyografisi, Emrah Kaman Dizileri,  Emrah Kaman Kardeş Payı Dizisi,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Kardeş Payı Emrah - Emrah Kaman Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top