728x90 AdSpace

  • Latest News

    Aşk Yeniden Dizisi Nerede Çekiliyor?

    Oyuncu kadrosunda Özge Özpirinçci, Buğra Gülsoy Tamer Levent, Lale Başar, Can Sipahi, Nazlı Tosunoğlu, Mert Öner, Orhan Alkaya, Didem Soydan ve Nilay Deniz gibi oyuncuları barındıran Fox TV'nin sevilen dizisi Aşk Yeniden tüm hızıyla devam ediyor.

    Aşk Yeniden Dizisi Nerede Çekiliyor? Aşk Yeniden Dizi Seti Nerede?


    Çekimleri aralıksız devam eden Aşk Yeniden dizisi salı akşamlarının en çok izlenen dizilerinden. İlk bölüm çekimleri Amerika'da yapılan dizinin çekimlerine İstanbul'un ilçelerinde ve çevre illerde devam ediliyor. Fathi'in ailesinin yaşadığı villa Çekmeköy tarafındaki Alemdağ'da yer alıyor. Şevket Reis'in balıkçılık yaptığı sahil ise Sarıyer'deki Rumeli Feneri. Üçüncü bölümde yer alan dağ evi ise Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde bulunan kayak merkezinde çekildi.


    Aşk Yeniden Dizisi Nerede Çekiliyor? Aşk Yeniden Nerede Çekiliyor? Aşk Yeniden Seti Nerede? Aşk Yenidenin Çekildiği Ev Nerde? Aşk Yeniden Balıkçılar, Aşk Yeniden Sahili Nerde? Aşk Yenidendeki Villa, Aşk Yeniden Dizisinin Set Yeri Nerede? Aşk Yeniden Çekim Yerleri, Aşk Yeniden Adresi, Aşk Yeniden Fox TV,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Aşk Yeniden Dizisi Nerede Çekiliyor? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top