728x90 AdSpace

  • Latest News

    Aşk Yeniden Selin - Nilay Deniz Kimdir?

    Fox TV'nin yeni komedi dizisi Aşk Yeniden çok yakında başlıyor. Kadrosunda Buğra Gürsoy ve Özge Özpirinçci gibi sevilen isimlerin yanı sıra Nilay Deniz ve Can Sipahi gibi genç oyuncuları da barındıran Aşk Yeniden dizisinde Tülin Oral ve Tamer Levent gibi usta isimler de var. Dizinin öne çıkan bayan oyuncularından olan Nilay Deniz dizide Selin Şekercizade'yi canlandırıyor.



    Aşk Yeniden Selin Kimdir? Gerçek Adı Ne? Kaç Yaşında?


    Genç ve güzel oyuncu Nilay Deniz'in canlandırdığı Selin karakteri Şekercizade'lerin biricik kızlarıdır. Fatih'in kardeşi olan Selin henüz 18 yaşında genç bir kızdır. Ailesini ve parayı pek önemsemeyen Selin kendi istediği gibi yaşamayı sever. Tam bir internet bağımlısı olan Selin'in arkadaş çevresi de oldukça geniştir. İnsan ayırt etmeden herkesle kaynaşan Selin mütevazi ve cana yakın bir kızdır. Abisi Fatih'in Zeynep'le başladığı oyun onu da yakından etkiler ve Orhan'la tanışarak ona aşık olur.

    Nilay Deniz Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?


    Güzel oyuncu Nilay Deniz 3 Mayıs 1993'de Ege'nin güzel illerinden biri olan Aydın'da dünyaya geldi. Küçük yaşından itibaren oyunculuk yapmaya başlayan genç oyuncu ilk olarak Behzat Ç. dizisinde konuk oyuncu olarak rol aldı. Daha sonra TRT'de yayınlanan Hayata Beş Kala ve Mor Menekşeler dizilerinde rol adı ve bu dizilerdeki başarılı performansı ile dikkatleri üzerine çekti. Tuba Büyüküstün'ün başrolde yer aldığı 20 Dakika dizisinde de oynayan Nilay Deniz asıl çıkışını ise sevilen gençlik dizisi Güneşi Beklerken'deki Begüm karakteri ile yaptı. Oyunculuk alanında kendini kanıtlayan güzel oyuncu Fox TV'de yayınlanan Aşk Yeniden dizisi ile bir kez daha izleyici karşısına çıkıyor.

    Sosyal medyayla da arası oldukça iyi olan güzel oyuncunun resmi tiwtter hesabına @cordelianil adresinden instagram hesabına ise @aydeniznil adresinden ulaşabilirsiniz.



    Etiketler: Aşk Yeniden Selin Kimdir? Aşk Yeniden Selin Gerçek Adı Ne? Aşk Yeniden Selin Gerçek Hali, Aşk Yeniden Selin  Taşkın, Nilay Deniz Kimdir? Nilay Deniz Biyografisi,  Nilay Deniz instagram resimleri,  Nilay Deniz Dizileri,  Nilay Deniz Kaç Yaşında? Nilay Deniz Fotoğrafları, Nilay Deniz Resimleri, Nilay Deniz Aşk Yeniden Dizisi, 
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Aşk Yeniden Selin - Nilay Deniz Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top