728x90 AdSpace

  • Latest News

    Serçe Sarayı Dizisi Serçe - Songül Öden Kimdir?

    Star TV'nin yeni dizisi Serçe Sarayı çok yakında başlıyor. Müthiş bir kadroyla yola çıkan Serçe Sarayı dizisinde kimler yok ki. Songül Öden, Mert Fırat, Alican Yücesoy, Esra Dermancıoğlu, Serkan Ercan, İsmail Ege Şaşmaz ve Erkan Bektaş gibi bir çok sevilen oyuncuyu kadrosunda barındıran Serçe Sarayı daha başlamadan adından çokça söz ettiriyor.

     Serçe Sarayı Dizisi Serçe Kimdir? Serçe'nin Gerçek Adı Ne?


    Serçe Sarayı dizisinde Serçe karakterini güzel oyuncu Songül Öden canlandırıyor. Serçe çok sevdiği kocasını bir trafik kazasında kaybeder. İki çocuğu ve kız kardeşi ile bir başına kalan Serçe zorlu bir hayat mücadelesine girişir. Zaman içerisinde Serçe ile evlenmek isteyen bir çok kişi girişimde bulunur. Ama Serçe çok sevdiği kocasının hatırasına duyduğu saygıdan ötürü bu taliplerin hepsini geri çevirir. Ama bir gün, çok sevdiği kocasının yıllarca onu aldattığını öğrenir. Büyük hayal kırıklığı yaşayan Serçe karışık duygular içindeyken eski aşkı Kadir'in de karışına çıkmasıyla hepten içinden çıkılmaz duyguların içine gömülür.  

    Songül Öden Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?


    Güzel oyuncu Songül Öden 17 Şubat 1979'da Diyarbakır'da dünyaya geldi. Uzun süre Ankara'da yaşayan Songül Öden, Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Bölümü Oyunculuk Anasanat Dalı'ndan mezun oldu. Güzel oyuncu ilk oyunculuk deneyimini TRT'nin efsane dizisi Ferhunde Hanımlar'daki rolü ile yaşadı. Ardından rol aldığı Vasiyet ve Havada Bulut gibi dizilerdeki başarılı oyunculuğu ile dikkat çeken Songül Öden Gümüş dizisi ile kariyerindeki en büyük çıkılı yakaladı. Gümüş dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ'la baş rolü paylaşan güzel oyuncu özellikle Arap ülkelerinden büyük ilgi gördü. Songül Öden'in en uzun süren dizisi ise Umutsuz Ev Kadınları oldu.

    Songül Öden resmi sosyal medya adresleri...

    Songül Öden Facebook Hesabı: @songuloden
    Songül Öden Twitter Hesabı: @sngloden
    Songül Öden Instagram Hesabı: @sngloden


    Etiketler: Serçe Sarayı Dizisi Serçe Kimdir? Serçe Sarayı Dizisi Serçe Gerçek Adı Ne? Serçe Sarayı Dizisi Serçenin Gerçek İsmi , Serçe Sarayı Dizisi Serçe, Songül Öden Kimdir?  Songül Öden Biyografisi, Songül Öden instagram Adresi, Songül Öden Twitter Adresi,  Songül Öden Dizileri, Songül Öden Kaç Yaşında? Songül Öden Fotoğrafları, Songül Öden Resimleri, Songül Öden Racon Dizisi, Songül Ödenin Saçları, Songül Ödenin Doğum Günü,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Serçe Sarayı Dizisi Serçe - Songül Öden Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top