728x90 AdSpace

  • Latest News

    Poyraz Karayel Dizisi Zülfikar - Celil Nalçakan Kimdir?

    İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu ve Musa Uzunlar gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizide en dikkat çeken isimlerden biri de Celil Nalçakan oldu. Kanal D'nin sevilen dizisi Poyraz Karayel'in sevilen karakterlerinden olan Zülfikar güncel olaylara yaptığı sıradışı yorumlarla kısa sürede fenomen haline geldi.

    Poyraz Karayel Dizisi Zülfikar Kimidir? Gerçek Adı Ne?


    Mafya babası olan Bahri'nin en güvendiği 3 adamından biri olan Zülfikar eski solculardan. Çenesi düşük bir insan olan Zülfikar her konu hakkında mutlaka fikir belirtir. Küresel sermayeye karşı olan Zülfikar her konuyu mutlaka Kapitalizm'e bağlar. Kırmızı ışık, Selfie, AVM'ler hatta kutup ayıları hakkında bile yapacak yorumu vardır. Zülfikar'ın sıradışı tespitleri büyük beğeni toplarken bir yandan da insanları gülümsetmeyi başarıyor.



    Celil Nalçakan Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?

    Deneyimli oyuncu Celil Nalçakan 10 Haziran 1978'de Sivas'ta dünyaya geldi. Oyunculuğa Sivas'ta başlayan başarılı oyuncu Devlet Tiyatrosu'na katıldı. Daha sonra İstanbul'a yerleşen Celil Nalçakan ilk olarak Sıla dizisinde rol aldı. Daha sonra  Hanımın Çiftliği, Kış Masalı, Bitmeyen Şarkı, Keşanlı Ali ve İntikam gibi sevilen dizilerde rol aldı. Poyraz Karayel dizisi ile yeniden kamera karşısına geçen Nalçakan canlandırdığı Zülfikar karakteri ile kısa sürede dikkatleri üzerine çekti.

    Etiketler: Poyraz Karayel Zülfikar, Poyraz Karayel Dizisi Zülfikar Kimdir? Poyraz Karayel Dizisi Zülfikar Gerçek Adı Ne? Poyraz Karayel Zülfikar Sözleri, Poyraz Karayel Zülfikarın Yorumları, Poyraz Karayel Dizisi Zülfikar Gerçek İsmi , Poyraz Karayel Dizisi Zülfikar, Celil Nalçakan Kimdir?  Celil Nalçakan Biyografisi, Celil Nalçakan Dizileri, Celil Nalçakan Kaç Yaşında?
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Poyraz Karayel Dizisi Zülfikar - Celil Nalçakan Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top