728x90 AdSpace

  • Latest News

    Kertenkele Dizisi Betül - Duygu Yıldız Kimdir?

    ATV'nin sevilen dizisi Kertenkel'nin en dikkat çeken karakterlerden olan Betül'ü canlandıran Duygu Yıldız başarılı oyunculuğu ile dikkat çekiyor. Yetimhanede büyüyen ve evlatlık verildikten sonra abisinin izini kaybeden Betül'ün tek hayali abisinin izini bulmaktır.

    Kertenkele Dizisi Betül Kimdir? Gerçek Adı Ne?


    Ailesini kaybettikten sonra abisi ile yetimhanede yaşayan Betül bir aile tarafından evlatlık olarak alınır. Betül'ü alan aile abisini istemeyince birbirini çok seven kardeşler ayrılmak zorunda kalır. O günden sonra birbirinin izini kaybeden iki kardeş yıllarca birbirlerini bulmak için çabalarlar. Ama sonuç hep hüsran olur. Kader iki kardeşin yollarını yıllar sonra küçük bir mahallede birleştirir. Kardeş olduklarından habersiz bir süre yaşarlar. Çok yakın olduklarından habersiz birbirlerini aramaya devam ederler. Gerçeği öğrenen ilk Kertenkele olur. Ama gerçeği kardeşine hemen söyleyemez. Betül ise her şeyden habersiz çok sevdiği abisini aramaya devam eder. Betül abisinin izini bulmadan önce Kertenkele gerçeği kız kardeşine söyleyecek mi? Bu sorunun cevabını ilerleyen bölümlerde hep birlikte öğreneceğiz.

     Duygu Yıldız Kimdir? Kaç Yaşında Nereli?

    Başarılı oyuncu Duygu Yıldız 8 Ağustos 1984'de İstanbul'da dünya geldi. Bir çok tiyatro oyununda rol alan Duygu Yıldız, çeşitli reklam filmlerinde de yer aldı. Öyle Sevdim ki Seni  ve Kutsal Damacana Dracoola gibi filmlerde rol alan genç oyuncu ayrıca Arka Sıradakiler ve Babam İçin gibi sevilen dizilerde de rol aldı. Duygu Yıldız ATV'nin sevilen dizisi Kertenkele'de ise farkı bir rolde izleyicilerin karşısına çıktı. Kertenkele dizisinde başörtülü bir doktoru canlandıran Duygu Yıldız başarılı oyunculuğu ile beğeni topladı.

    Etiketler: Kertenkele Betül Kimdir? Kertenkele Betül Gerçek Adı Ne? Kertenkele Betül Gerçek İsmi, Kertenkele Betül ,  Duygu Yıldız Kimdir? Duygu Yıldız Biyografisi,  Duygu Yıldız Gerçek Hali,  Duygu Yıldız Dizileri,  Duygu Yıldız Kaç Yaşında?  Duygu Yıldız Fotoğrafları,  Duygu Yıldız Resimleri,  Duygu Yıldız Kertenkele Dizisi,  Duygu Yıldız Doğum Günü, Kertenkele Betülün Gerçek Hali, Kertenkele Başörtülü Kız,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Kertenkele Dizisi Betül - Duygu Yıldız Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top