728x90 AdSpace

  • Latest News

    Kutsi - Beyaz Yalan Dizisi Demir

    Show TV'nin iddialı dizilerinde olan Beyaz Yalan çok yakında ekranlarda olacak. Dizinin başrollerinde sevilen sanatçı Kutsi ile güzel oyuncu Deniz Baysal yer alıyor. Dizide ayrıca Ebru Aykaç, Ege Aydan ve Seher Terzi gibi deneyimli isimler yanı sıra Ebru Aytemur, Çağlar Sayın, Biran Damla Yılmaz ve Dilara Topuklular gibi genç isimler de yer alıyor.


    Kutsi Beyaz Yalan Dizisinde Demir

    Beyaz Yalan dizisinin başrolünde yer alan Kutsi, Demir isimli karakterle izleyicilerin karşısına çıkacak. Ünlü şarkıcı Kutsi daha önce de Doktorlar dizisinde Levent doktor ve Huzur Sokağı dizisindeki Bilal karakteri ile büyük beğeni toplamıştı. Oyunculukta bir hayli deneyim kazanan Kutsi'nin yeni dizisi özellikle genç hayranları tarafından merakla bekleniyor.

    Kutsi Biyografisi - Gerçek Adı Ne? Kaç Yaşında? Nereli?

    Ünlü sanatçı Kutsi 16 Mart 1973'de Malatya'da dünyaya geldi. Gerçek adı Ahmet Kutsi Karadoğan olan yakışıklı sanatçı sahne adı olarak sadece Kutsi'yi kullanıyor. Sanat hayatına müzikle başlayan Kutsi daha sonra oyunculuk yapmaya başladı. İki işi bir arada sürdüren ünlü sanatçı ne müzikten vazgeçebiliyor ne de oyunculuktan.

     
    Etiketler: Beyaz Yalan Demir Kimdir? Beyaz Yalan Demir Gerçek Adı Ne? Beyaz Yalan Demir Gerçek İsmi , Beyaz Yalan Demir, Kutsi Kimdir?  Kutsi Biyografisi, Kutsi instagram Adresi,  Kutsi Twitter Adresi,  Kutsi Dizileri, Kutsi Kaç Yaşında? Kutsi   Fotoğrafları, Kutsi Resimleri, Kutsi Beyaz Yalan Dizisi, Kutsi Eski Hali, Kutsi Doktorlar, Kutsi Huzur Sokağı, 
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Kutsi - Beyaz Yalan Dizisi Demir Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top