728x90 AdSpace

  • Latest News

    Ezgi Mola Oriflame'nin Yeni Yüzü Oldu

    Ezgi Mola Oriflame Online Katalog Sayfalarında

    Oriflame'in yeni yüzü Ezgi Mola! Türkiye’nin sevilen film ve dizi oyuncularından Ezgi Mola, Oriflame Mart 2015 Kataloğu'nda sizlerle buluşuyor. Oriflame Online Katalog‘dan alışveriş yapabilmek için Oriflame üyesi olmak gerekiyor. Oriflame'e üye olmak ücretsiz! Oriflame üyeleri kendi ihtiyaçlarını geliş fiyatına alıyor, satış yaparak %30 para kazanıyor, her ay yeni ve birbirinden çekici kampanyalardan ekstra kazanç sağlıyor.

    Satın alınan Oriflame kozmetik ürünlerinde fatura ödeme süresi 21 gün. Faturalar Akbank, Finansbank, Garanti, ING Bank, TEB, Yapı Kredi, Ziraat Bankası ve PTT şubelerinden veya internetten kredi kartıyla yapılabiliyor.

    Oriflame Kozmetik üyeleri için Avon Kozmetik'teki gibi bir satış zorunluluğu yok. Bir kez üye olunduğunda üyelik 1 yıl boyunca sürüyor. Ne zaman istenilirse o zaman sipariş verilebiliyor. Sipariş verilmeyen aylarda herhangi bir fatura çıkmıyor. 1 yıl boyunca hiç sipariş verilmezse üyelik otomatik olarak siliniyor. Oriflame üyeliği ücretsiz olduğu için istenildiği zaman tekrar üye olunabiliyor.

    Oriflame Online Katalog'u şimdi inceleyin, Oriflame ürünlerini %30 indirimli satın almak için daha fazla zaman kaybetmeden hemen üye olun!
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ezgi Mola Oriflame'nin Yeni Yüzü Oldu Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top