728x90 AdSpace

  • Latest News

    Maral Dizisi Hazal Kaya

    Uzun süredir konuşulan Maral dizisi nihayet şekillenmeye başlıyor. Daha önce sadece başrol oyuncuları Hazal Kaya ve Aras Bulut İynemli'nin isimleri açıklanmıştı. Dizinin önemli oyuncularından ikisinin daha kim olduğu öğrenildi. Maral dizisinde genç oyunculara Ceyda Düvenci ve Reha Özcan gibi deneyimli isimler eşlik edecek.

    Maral Kimdir? Gerçek Adı Ne?


    Moda tasarımcısı olan Maral karakterini güzel oyuncu Hazal Kaya canlandırıyor.  Maral hayalleri olan ve ulaştığı başarıları asla yeterli bulmayan idealist bir kızdır. Büyük bir şirketin yiyecek bölümünde çalışmaktadır. Çalıştığı şirketin sahibinin yurt dışında eğitim görmüş oğulları Maral'a aşık olur. Ama Maral'ın gönlü şirketin gıda bölümünde çikolata yapan aşçıdadır.

    Hazal Kaya Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?


    Ekranların en güzel oyuncularından biri olan Hazal Kaya 10 Ekim 1990'da Gaziantep'te dünyaya geldi. Lise eğitimini İstanbul'daki özel bir okulda tamamlayan güzel oyuncu daha sonra Bilgi Üniversitesi'nde Sahne Ve Gösteri Sanatları Yönetimi eğitimi almaya başladı. İlk kez Acemi Cadı dizisinde rol alan Hazal Kaya daha sonra Sıla ve Taşların Sırrı dizilerinde rol aldı. Genco dizisindeki başarılı performansı ile dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu  Aşkı Memnu dizisi ile büyük başarı sağladı. Başrolde yer aldı Adını Feriha Koydum dizisi ile zirveye çıkan Hazal Kaya sonrasında rol aldığı Son Yaz Balkanlar ve Aşk dizilerinde hayal kırıklığı yaşadı. Reyting kurbanı olan iki dizisinin ardından yeniden kamera karşısına geçen güzel oyucu Maral dizisi ile yeniden sevenleriyle buluşuyor.

    Hazal Kayanın resmi sosyal medya adresleri...

    Hazal Kaya Facebook Hesabı: @HazalKaya110
    Hazal Kaya Twitter Hesabı: @HazalKaya110
    Hazal Kaya Instagram Hesabı: @LeylaHazal


    Etiketler: Maral Kimdir? Maral Dizisi Gerçek Adı Ne? Maralın Gerçek İsmi, Maral Dizisi, Hazal Kaya Kimdir? Hazal Kaya Biyografisi, Hazal Kaya Dizileri, Hazal Kaya Kaç Yaşında? Hazal Kaya Fotoğrafları, Hazal Kaya Resimleri, Hazal Kaya Maral Dizisi, Hazal Kaya Doğum Günü, Maral TV8,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Maral Dizisi Hazal Kaya Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top