728x90 AdSpace

  • Latest News

    Gönül İşleri Kader - Gonca Vuslateri Kimdir?

    Star TV'nin sevilen dizisi Gönül İşleri'ne yeni bir isim daha katıldı. Kadrosunda Bennu Yıldırımlar, Selma Ergeç, Sinem Kobal, Can Yaman ve Timuçin Esen gibi sevilen oyuncuları barındıran Gönüş İşleri dizisine Gonca Vuslateri de katıldı. Gonca Vuslateri, Gönül İşleri dizisinde Kader karakterini canlandıracak.


    Gönül İşleri Kader Kimdir? Gerçek Adı Ne?

    Gönül İşleri dizisindeki Kader karakterini Gonca Vuslateri canlandırıyor. Kader diziye Bedir'in nişanlısı olarak dahil oldu.

    Gonca Vuslateri Kimdir? (Biyografisi) Kaç Yaşında?

    Gonca Vuslateri,  2 Eylül 1986'da Bursa'nın Orhangazi ilçesinde dünyaya geldi. Özel bir tiyatroda eğitim alan başarılı oyuncu, oyunculuk kariyerine 1997'de rol aldığı Ruhsar dizisi ile başladı. STV'de yayınlanan Sırlar Dünyası isimli film serisinin İftirayla Gelen Kurtuluş isimli bölümünde de rol aldı. Ayrıca Eyvah Kızım Büyüdü, Aliye, Acım Ailem, Küçük Sırlar ve Yerden Yüksek gibi dizilerde de rol adı. Kariyerindeki en büyük çıkışı ise Yalan Dünya dizisinde canlandırdığı Vasfiye Teyze ile gerçekleştirdi. Gonca Vuslateri canlandırdığı Vasfiye Teyze karakterinin "Ne Çektin Be" sözleri ile fenomen olmasını sağladı. Başarılı oyuncu son olarak geçen yıl vizyona giren KOR isimli sinema filminde rol almıştır.


    Etiketler: Gönül İşleri Kader Kimdir? Gönül İşleri Kader Gerçek Adı Ne? Gönül İşleri Kader Gerçek Hali, Gönül İşleri Kader Gerçek Hali, Gonca Vuslateri Kimdir?  Gonca Vuslateri Biyografisi, Gonca Vuslateri instagram,  Gonca Vuslateri Twitter Adresi,  Gonca Vuslateri Dizileri, Gonca Vuslateri Kaç Yaşında?  Gonca Vuslateri Fotoğrafları, Gonca Vuslateri Resimleri, Gonca Vuslateri Gönül İşleri, 
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Gönül İşleri Kader - Gonca Vuslateri Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top